Tramp je dobio čestitku za Dan nezavisnosti i od predsednika Vučića: Evo šta u njoj piše

- Želeo bih da ponovim da Republika Srbija i njeni građani ostaju privrženi očuvanju civilizacijskih tekovina i demokratskog poretka, mira i blagostanja svih naroda sveta i borbi sa izazovima koje nosi današnje vreme - stoji, između ostalog u čestitki

  • 98

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsediku SAD Donaldu Trampu, 4. jul, Dan nezavisnosti, izrazivši istovremeno punu spremnost na saradnju sa njim lično i američkim zvaničnicima na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

Predsednik Srbije o razgovoru sa sinom Danilom: Kaže mi, "Ajde, ti i tvoja EU"

Vučić: Tramp i ja smo u sličnoj poziciji, mediji se po ceo dan bave nama

Upućujući srdačnu čestitku u ime građana Srbije i u svoje ime, uz želje za prosperitet SAD i blagostanje prijateljskog američkog naroda, predsednik Vučić je poručio da je uveren da će Srbija i SAD u predstojećem periodu nastaviti sa intenzivnim unapređenjem i razvijanjem bilateralne saradnje i partnerskih odnosa naših država, što će doprineti ne samo prosperitetu naših dveju zemalja, već i obezbeđivanju dugoročne i održive stabilnosti regiona Zapadnog Balkana.

- Želeo bih da ponovim da Republika Srbija ostaje snažno opredeljena za nastavak Briselskog dijaloga i punu implementaciju do sada dogovorenog. Republika Srbija prepoznaje i izuzetno vrednuje podršku koju dosledno pružate našim naporima u procesu evropskih integracija i sprovođenju unutrašnjih reformi. Posebno bih istakao veliko zadovoljstvo zbog unapređenja ekonomske saradnje i prisustva brojnih američkih kompanija na našem tržištu - navodi se u čestitki predsednika Vučića i dodaje:

- Želeo bih da ponovim da Republika Srbija i njeni građani ostaju privrženi očuvanju civilizacijskih tekovina i demokratskog poretka, mira i blagostanja svih naroda sveta i borbi sa izazovima koje nosi današnje vreme.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA