Srpska lista predala listu kandidata za lokalne izbore

Goran Rakić je izjavio da se na listi kandidata nalaze odgovorni, hrabri i čestiti ljudi

  • 47

Srpska lista danas je Centralnoj izbornoj komisiji u Prištini predala listu kandidata za predsednike 10 opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji.

Srbi na čelu tri ministarstva u budućoj Haradinajevoj Vladi?

Za lokalne izbore na Kosovu i Metohiju 22. oktobra, predati su i spiskovi odborničkih kandidata za skupštine u 10 srpskih opština.

Predsednik Srpske liste i kandidat za predsednika opštine u severnom delu Kosovske Mitrovice, Goran Rakić, izjavio je da se na listi kandidata nalaze odgovorni, hrabri i čestiti ljudi.

- Oni će se u naredne četiri godine boriti za bolji život Srba na ovim prostorima, uz snažnu podršku građana, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije - rekao je Rakić u Prištini nakon predaje liste kandidata.

Rakić veruje da će građani podržati Srpsku listu i sve njene kandidate u svim opštinama, jer je Srpska lista jedina garant opstanka i ostanka Srba na ovim prostorima.

Pored odborničkih kandidata u srpskim sredinama, Srpska liste će imati kandidate za odbornike u još 11 opština u kojima Srbi nisu većina.

Pored Rakića, kandidati Srpske liste za predsednike opština su još Srdan Popović u Gračanici, Dragan Petković u Partešu, Strahinja Spasić u Klokotu, Gradimir Mikić u Ranilugu, Svetislav Ivanović u Novom Brdu, Zoran Todić u Leposaviću, Vučina Janković u Zvečanu i Stevan Vulović u Zubinom Potoku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitra

    23. avgust 2017 | 12:28

    Samo sloga Srbina spasava! Ujedinjeni mozemo sve!!

  • Makica

    23. avgust 2017 | 10:38

    Srbi na Kosmetu moraju da budu zajedno i jedinstveni jer ce u suprotnom brzo otici pod uticaj albanaca.

  • Mirjana

    23. avgust 2017 | 10:41

    Samo napred do pobede do uspostavljanja mira i stabilnosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA