Albanci protiv Rame i njegovih patika: On očigledno nema nameru da se zaustavi

Premijer Edi Rama meta kritika i svojih medija zbog stajlinga

  • 24

Dobro jutro, sa ovim pogledom na izlazak sunca u manastiru Ardenica, želim vam prijatan dan, obratio se jutros albanski premijer Edi Rama svojim pratiocima na Fejsbuku.

Rama gotovo svakog jutra na Fejsbuku svojim pratiocima poželi dobro jutro, uz prigodnu fotografiju i komentar.

Jutros, kada se u albanskom letovalištu Drač održava neformalni skup premijera država Zapadnog Balkana, gde je domaćin, albanski premijer je pratioce "pozdravio" i fotografijom izlaska sunca iznad manastira Ardenica.

Kao što se drži tog običaja, da redovno svima poželi "prijatan dan", Rama se tako i u Draču drži svoje modne formule: odelo plus patike, pa je u Domu vlade zvaničnike iz zemalja regiona dočekivao u "letnjem" svetloplavom odelu, bez kravate I u belim “adidas” patikama.

Portal Albeu je preneo da je Rama verovatno očekivao da će i njegovi gosti, premijeri zemalja Zapadnog Balkana, takođe doći u belim patikama.

Portal konstatuje da je stajling albanskog premijera meta kritika ne samo medija u Albaniji, već i u inostranstvu.

- Rama opet nosi atletske patike koje pokušava da uvede u ''modu'' i očigledno je da nema nameru da se u tome zaustavi - navodi ovaj portal na albanskom jeziku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todoric

    26. avgust 2017 | 20:20

    Није важно шта је обуо,него шта нам спрема.Мислите на погрешне ствари,шта има везе чиме Вам одвлачи пажњу,док ко зна шта спрема...

  • The Spatula

    27. avgust 2017 | 13:15

    Briga me za njegove patike i stajling. Ali vazno je da se svi oni nama u facu keslaju i prave nas budalama. Ljube se, grle a narod prave budalama. Posle "sastanka" jedu i piju dok im na nos ne izadje, a mi jadni kukamo jedni na druge dok oni smisljaju kako zisku da ubace u narod,dok zadovoljni trljaju rukice i pune slamarice. A ti Kosovka pljuj samo...

  • Sreten

    26. avgust 2017 | 14:04

    Sigurno reklamira Adidas za lovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA