Palma se prvi put oglasio posle snimka "2.000 za gospođu": Evo šta je poručio svima koji se sprdaju s njim!

Predsednik JS i Skupštine grada Jagodina kaže da je političar koji ono sto priča i realizuje

  • 7
Paralija, Dragan Marković Palma Foto: Telegraf

Ovih dana na internetu kruži snimak kako Dragan Marković Palma pomaže Jagodincima, deleći 2, 3.000 dinara. Društvene mreže su puno raznih meme sličica, u kojim razne javne ličnosti govore o svojim problemima, a onda gradonačelnik rešava probleme pomoću dve ili tri hiljade. Dragan Marković je  prokomentarisao ovu situaciju na našem portalu Telegraf.rs.

Dve godine kasnije, Dačić i Palma ponovo zajedno na skuteru (FOTO)

- Na društvenim mrežama prave šalu kako sam ja delio 2, 3, 4, 5,7 i 12 hiljada dinara građanima čija deca polaze u školu, ljudima koji nemaju novca da kupe lekove i još me pitaju kako ja mogu da delim taj novac.

- Grad je doneo odluku da se novac za te namene izdvaja iz budžeta i daje građanima po unapred tačno utvrđenim kriterijumima. 

- Sve to su mogli da vide građani na televiziji i ovde u Paraliji na video bimu - rekao je Marković povodom mema koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Predsednik JS i Skupštine grada Jagodina kaže da je političar koji ono sto priča i realizuje, a sve to prati i slika, da potvrdi tačnost.

- Neki mi se rugaju što sam rekao da srpski gradonačelnici i predsednici opština treba da prodaju svoje fotelje i da novac tako zarađen daju građanima koji nemaju, a da oni sede na kohlici stolici - ističe Marković.

- Političar kada mu je najlepše treba da stavi kamen u cipelu da ga žulja i da se seti građana koji su ga glasali - zaključio je Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vosa

    29. avgust 2017 | 23:30

    Da mi je neko pre 15 godina rekao da ce Palma biti primer kako se vodi jedan grad/opstina/regija rekao bih mu da je lud. Bravo za Palmu

  • Draga

    30. avgust 2017 | 06:13

    Jagodina je sređena umivena i ljudi tamo imaju posao za koji nisu plaćeni kao u zemljama trećeg sveta. Svi ostali nesposobnjakovići mogu da se ugledaju na Jagodinu. Nisam iz jagodine ali sam bio u Jagodini video i popričao sa ljudima.

  • Marko

    30. avgust 2017 | 16:05

    Dodji ti da radiš u Jagodini i tvoje dete pa će da vidiš koliko je dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA