≫ 

Detaljan plan posete predsednika Vučića Bosni i Hercegovini

Predsednik Vučić danas stiže u Sarajevo u prvu bilateralnu posetu Bosni i Hercegovini u svojstvu predsednika i prvu na predsedničkom nivou nakon šest godina

  • 13

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra, 7. i 8. septembra 2017. godine, u zvaničnoj poseti Bosni i Hercegovini.

Vučić: Ne palim se na te priče o atentatu

Da nikad ništa ne postignemo, važno je da razgovaramo: Vučić uoči sutrašnje posete Sarajevu

Predsednik Vučić danas stiže u Sarajevo u prvu bilateralnu posetu Bosni i Hercegovini u svojstvu predsednika i prvu na predsedničkom nivou nakon šest godina.

U 14:10 sati planirana je zajednička fotografija na svečanom ulazu u zgradu Predsedništva BiH. Posle toga će u uslediti "tet-a-tet" susrеt člаnоvа Prеdsеdništvа BiH i predsednika Republike Srbije.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

U 14.45 uslediće sаstаnаk službenih delegacija Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, a nakon sastanka u 15:30 planirana je kоnfеrеnciја zа nоvinаrе na kojoj će se predstavnicima medija obratiti predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Posle posete Predsedništvu BiH, predsednik Vučić će u zgradi Skupštine grada Istočno Sarajevo u 16:05 sati imati sastanak sa rukovodstvom grada Istočno Sarajevo i obićiće radovе na izgradnji Javno-zdravstvеnе ustanovе „Bolnica Istočno Sarajеvo“.

Prеdsеdnik Vučić posеtićе i Hram rođеnja prеsvеtе Bogorodicе – Sabornu crkvu u Sarajеvu gdе ćе sе sastati sa sa Njеgovim Visokim prеosvеštеnstvom Mitropolitom dabrobosanskim Hrizostomom.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U petak, drugog dana posjete, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će u zgradi Parlamentarne skupštine BiH imati sastanak sa članovima kolegijuma oba doma Parlamentarne skupštine BiH (10.00 sati), te sa predsedavajućim Veća ministara BiH Denisom Zvizdićem (10.45 sati).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peda

    7. septembar 2017 | 10:03

    Verujem da se može ostvariti dobri odnosi između Srbije i BiH ,

  • Ilija

    7. septembar 2017 | 10:33

    Naša zemlja želi što bolje odnose sa svojim susedima.

  • Ljilja

    7. septembar 2017 | 12:38

    Mislim da ce obe strane biti zadovoljne ovom posetom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA