Karić KONAČNO OTKRIO političke ambicije: Nisam razgovarao o planovima sa Vučićem

Ja sam ozbiljan čovek, imam 63 godine, ja sam srpski Tramp, pa nisam ja dete sa ulice pa da kupim fabriku za tri dolara, ili da želim da mi vlast pokloni nešto, rekao je Karić, govoreći o privatizaciji PKB-a

  • 4

Biznismen Bogoljub Karić izjavio je da ima ambicije da bude premijer, ali da o tim svojim ambicijama nije razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. On je, ipak, dodao da ne planira da na toj funkciji zameni Anu Brnabić.

Čović o dolasku Karića u Zvezdin sponzorski pul: Ozbiljan je biznismen, ima više novca nego što je potrebno klubu

Ako Karić uloži u Zvezdu kao što je u Partizan sa Vujoševićem, onda bi Srbija mogla da dobije stvarno moćan tim

- Strpljiv sam, za mene ima vremena - smatra Karić.

Upitan da li je te ambicije i planove podelio sa Vučićem, rekao je da nije, niti ga je, kao je naglasio, Vučić pitao, niti ima razloga da mu to priča.

- On je prezauzet čovek, vodi Srbiju - rekao je Karić.

Foto: Marko Todorović

Osvrnuo se i na beogradske izbore navodeći da, ukoliko bude pozvan, njegov Pokret snaga Srbije biti sa SNS, na čijoj je listi, ali tvrdi da postoje ljudi koji govore da je PSS velika smetnja SNS i da im male partije prave ogromnu štetu.

- Mislim da greše. Zato smo spremni da sami izađemo na izbore. Nikad nismo tražili funkcije na vlasti, interesuje nas da damo doprinos razvoju Beograda. Možemo od Beograda da napravimo ekonomsko čudo! Evo, garantujemo čcetiri mijarde evra investicije za četiri godine - rekao je Karić.

Dodao je da, međutim, "apsolutno nije zainteresovan" za mesto gradonačelnika i da će PS S imati kandidata, kao i ostale partije na listi, ali da će SNS imati krajnju reč.

Foto: Marko Todorović

Na pitanje hoće li otvoriti televiziju, Karić je rekao da televizija već ide kao "BK nostalgija" i da čekaju da dobiju od RRA nacionalnu frekvenciju, ali tvrdi da određeni predstavnici zapadnih zemalja zameraju što BK TV ima veze sa Rusijom, te da ga ne bi začudilo da im ne dozvole da je otvore.

Kako je prethodno rekao za N1, nije u svađi s Vučićem zbog PKB, dodavši da to preduzeće ne želi da kupi van pravila tržišne utakmice.

Karić priznaje da je zainteresovan za PKB, ali da nije vodio razgovore o tome ni sa kim iz vlasti.

- Što bih bio ljut na Vučića, nisam čuo, ne znam što se naljutio. On ili ja? Ko sam ja da se ljutim na predsednika Vučića, ko? Građanin Srbije Bogoljub Karić sa dobrim namerama da se ljuti na šefa države? Pa ja sam poslednji covek koji sme da pomisli da se ljuti na predsednika, a ne da se stvarno ljuti. To je nezamislivo - kaže Karić.

Kako kaže, čast mu je da se vidi sa Vučićem, ali nema takve prilike.

Na pitanje da li je to zbog tendera za PKB, kako su pominjali mediji, Karić odgovara da to nema "nikakve veze".

- To su dečje price. Ja sam ozbiljan čovek, imam 63 godine, ja sam srpski Tramp, pa nisam ja dete sa ulice pa da kupim fabriku za tri dolara, ili da želim da mi vlast pokloni nešto. Nisam ja iz takve porodice. Ja nisam ništa privatizovao u ovoj zemlji, sve smo iz temelja napravili sami svoje - rekao je Karić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eureka

    11. septembar 2017 | 09:31

    Bre Bogoljube stekao si milione kamione ali nisi radio na sebi nista nemaš šlifa ,gori si nego pre kad si bio muzikant

  • Sumadinac

    11. septembar 2017 | 09:47

    Ma, dajte ljudi, nemojte da nas zasmejavate...

  • srbin

    11. septembar 2017 | 20:50

    Sta je sa tobom covece?! Vratio si se u Srbiji , tu ti je porodica uživaj u životu i mani se politike i medija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA