Ana Brnabić u Vršcu: Podrška mladim IT preduzetnicima (FOTO)

- Ja ću se u Vršac vraćati još mnogo puta i videćemo da zajedno ovde pokrenemo još neke infrastrukturne projekte - rekla je premijerka

  • 1

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je večeras, tokom posete Vršcu, da će podržati mlade preduzetnike tog grada, ne samo u IT sektoru već i u svim drugim oblastima.

Brnabić: U naredne tri nedelje KONAČNA ODLUKA o rastu plata i penzija

- Drago mi je što sam danas u Vršcu. Imam dosta dobru komunikaciju sa IT zajednicom u tom gradu koja je fantastična. Ja sam i kao ministarka za državnu upravu i kao predsednica IT saveta dobila dosta dobrih predloga koje smo uključili u naše akcione planove za podršku informacionim tehnologijama - rekla je Brnabić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ona je dodala da su neke stvari iz Akcionog plana završene, ali da predstoji još puno posla.

- Ja ću se u Vršac vraćati još mnogo puta i videćemo da zajedno ovde pokrenemo još neke infrastrukturne projekte i da kako god možemo podržimo sve kompanije i sve mlade preduzetnike u Vršcu u IT i u svim drugim oblastima - naglasila je Brnabić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ivan Ćosić, domaćin sastanka preduzetnika sa premijerkom, kaže da je sa Brnabić razgovarao o formiranju IT zajednice i o sjajnim projektima koje su pokrenuli, poput obuke za nezaposlene, zatim obuke u programiranju video-igara i pravljenju web sajtova.

- Pričali smo o problemima koje imaju u svom poslovanju i kako te probleme možemo rešiti. Drago nam je da konačno imamo premijerku koja ima sluha za probleme IT zajednice - rekao je Ćosić.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA