Siniša Mali: Verovatno dajem ostavku, verovatno se ne kandidujem

Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu - rekao je Mali

  • 45

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se verovatno neće kandidovati na narednim izborima.

Nikola Selaković prvi na listi SNS za novog gradonačelnika Beograda?

Vučić o beogradskim izborima: Ne mislim da je baš najbolje da budu u decembru, ali neću da se protivim

- Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu - rekao je Mali novinarima pre početka sednice Skupštine grada.

Mali je dodao da je prethodna gradska vlast sa tadašnjim gradonačelnikom Draganom Đilasom ostavila dug od 1,1 milijardi evra, a da je sadašnja vlast u Beogradu uspela da vrati deo tog duga.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeka

    26. septembar 2017 | 14:51

    Siniša Mali je uspešan gradonačelnik .

  • Danica

    26. septembar 2017 | 15:44

    Sinisa Mali je jedan od najboljih gradonacelnika koje je imao ovaj grad imao.Ostavice za sobom veliki uspeh, ovaj grad je dobio jedan mnogo lepsi izgled, samim tim ovaj grad je poceo da privlaci svaki dan sve veci i veci broj turista.Ja kao gradjanin ovog grada osecam se ponosno i uzivam dok setam sredjenim ulicama Beograda.

  • Mali Joca

    26. septembar 2017 | 14:52

    Ako da ostavku to je njegov lični čin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA