≫ 

SNS: Družina iz DS bi opet da pljačka Beograd

- Iz DS su započeli grčevitu borbu za funkciju i fotelju - tvrde u SNS

  • 7

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je Demokratska stranka započela grčevitu borbu za funkcije i fotelje, jer su im se "izgleda bankovni računi ispraznili, pa bi opet da pljačkaju Beograd".

Demokrate odlučile: Na beogradske izbore izlaze sa kandidatom iz svojih redova, ali se ne zna kojim

SNS u saopštenju kaže da je "lopovsko tajkunska družina iz DS, predvođena Ðilasom, Šapićem i Šutanovcem započela grčevitu borbu za funkciju i fotelju" i da bi udruženi "sa Jankovićem i Jeremićem da demontiraju i demoliraju Beograd i Beograđane".

U SNS ocenjuju da je očigledno im je bilo malo nameštenih tendera, preplaćenih marketinških usluga i astronomskih računa za mobilne telefone, pa bi da nastave zajedničkim snagama da pljačkaju građane i da hoće "da prave tajkunske kombinacije za nove Pazl gradove, replike Terazija, podzemne kontejnere i da još jednom Beograd dovedu do ivice ambisa".

Kako navode Ðilas, Šapić i Šutanovac su ostavili dug od 1,2 milijarde evra.

Foto: A. Nalbantjan

Odgovorna vlast predvođena SNS prepolovila je dug pa je taj "trojac" ostao dužan trudnicama, porodiljama i socijalno ugroženim kategorijama, a Srpska napredna stranka je ta dugovanja isplatila.

1.111 AKTIVNIH GRADILIŠTA

- Dok Ðilas, Šapić, Šutanovac, Janković i Jeremić, u nedostatku bilo kakvog programa i ideje, nude mržnju i laži građanima, SNS Beograd gradi i razvija. Beograd je danas grad pun kranova, sa 1.111 aktivnih gradilišta, sa više od 200 sređenih fasada, grad u kome se stopa nezaposlenosti smanjuje, a infrastruktura grada unapređuje - saopštila je Srpska napredna stranka.

DS je ranije danas saopštio da će na beogradske izbore nastupiti sa kandidatom za gradonačelnika iz svojih redova, da ostaje otvorena za saradnju sa svim organizacijama i pojedincima koji, navode, veruju da Beograd ponovo može da bude grad budućnosti te da je za to neophodno smeniti "najlošiju vlast modernoj istoriji Beograda".

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA