≫ 

DAČIĆ SE UŽELEO IZBORA: Jedva čekam da Vučić odluči

- Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore - rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu

  • 11

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je Srbija vođena Srpskom naprednom strankom ostvarila velike pozitivne promene, ali da jedva čeka nove izbore.

(UŽIVO) VUČIĆ PORUČIO NAPREDNJACIMA na 9. rođendan SNS: Pobedite ih u Beogradu (LIVESTREAM)

- Pred nama su beogradski izbori, ali ja sam se uželeo izbora i zato jedva čekam da (Aleksandar) Vučić odluči da se ide na izbore - rekao je Dačić na proslavi godišnjice SNS u Beogradu.

On je rekao da mu je lider SNS veoma drag, ali da mu je još draži kada vidi ko ga sve napada.

- Vi se zovete naprednjaci, ako se vi tako zovete, onda su ovi drugi koji vas napađu - nazadnjaci -  ocenio je Dačić.

Foto: A.Nalbantjan

Prema njegovim rečima, Srbija je danas poštovan partner u celom svetu i to je bila ključna tačka za ujedinjenje SPS i SNS-a.

- Kad god su interesi Srbije bili u pitanju nismo imali razlike i zato smo se ujedinili i zato smo izabrali Vučića za predsednika - rekao je Dačić i dodao da ova vlast vodi zemlju napred, ka sigurnoj evropskoj budućnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Неон. 21 10. 2017

    21. oktobar 2017 | 20:25

    ПА КО ВАС ТЕРА НА ИЗБОРЕ. НЕ ТРАЧИТЕ ВРЕМЕ ИДЕМО НАПРЕД НЕ ВРАЋАЈТЕ СЕ НА ПРОПАЛУ ЖУТУ ОПОЗИЦИЈУ РАСКОМАДАНУ У ДЕСЕТ АУТО СТРАНАКА ИСТО МИШЉЕНИХ ГЛАВА

  • slađa

    22. oktobar 2017 | 11:01

    Pred Srbijom su važni zadaci, puno rada su ljudi uložili i ulažu, da bi se to sada prekidalo novim izborima. Podrška Vučiću i samo napred u beogradske izbore.

  • Nikolas

    21. oktobar 2017 | 19:49

    NAROD NIJE ZELJAN IZBORA !!! TREBAJU RADNA MESTA ZA MLADE DA NAM SRBIJA NE OSTANE PUSTA!! !! ODOSE NAM DECA I UNUCAD IZ ZEMLJE !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA