Palma: Pobedilo jedinstvo Srba sa KiM i države Srbije, tako će biti i u Beogradu

Ovi izbori na Kosovu i Metohiji pokazali su da samo jedinstveni možemo da rešimo ovo nacionalno pitanje i da Srbi na Kosovu i Metohiji podržavaju ono što za nih radi država Srbija, kaže lider Jedinstvene Srbije

  • 4

Na Kosovu i Metohiji je pobedilo jedinstvo Srba koji žive na Kosovu i Metohiji, onih koji su raseljeni i države Srbije, koju vodi predsednik Republike Aleksandar Vučić, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Kosovom se večeras orilo "Aco, Srbine"! Predsednik Srbije čestitao Srpskoj listi na pobedi, a oni mu skandirali (VIDEO)

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji: SRPSKA LISTA PROGLASILA POBEDU, Vučić čestitao (VIDEO)

Prema Markovićevim rečima, ovi izbori na Kosovu i Metohiji pokazali su da samo jedinstveni možemo da rešimo ovo nacionalno pitanje i da Srbi na Kosovu i Metohiji podržavaju ono što za nih radi država Srbija.

- Siguran sam da će se ovakvo jedinstvo, kao što je bilo na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji i pobeda Srpske liste preneti i na beogradske izbore i da će lista od stranaka koje čine Vladu Srbije, a to su pre svega Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem i koalicija SPS – Jedinstvena Srbija na čelu sa Ivicom Dačićem, ubedljivo pobediti i u našem glavnom gradu, kao što je pobedila i na Kosovu i Metohiji - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA