SNS proslavila slavu, Tomislav Nikolić nije došao (FOTO)

Bivši predsednik Srbije i SNS se nije pojavio na slavi stranke čiji je osnivač, iako je u narodu ustaljeno pravilo da se na slavu ne poziva, nego dolazi

  • 0

Srpska napredna stranka (SNS) proslavila je slavu Svetu Petku i obeležila je kako dolikuje uz brojne članove i goste. Ipak, bivši predsednik Srbije i SNS se nije pojavio na slavi stranke čiji je osnivač, iako je u narodu ustaljeno pravilo da se na slavu ne poziva, nego dolazi.

SNS obeležio stranačku slavu Svetu Petku (VIDEO)

- Srpska napredna stranka (SNS) treba da bude ponosna što je Srbija zemlja slobodnih ljudi i koja sama vodi unutrašnju i spoljnu politiku. Srbija sama odlučuje sa kim će, kako i koliko da sarađuje. Sama odlučuje šta će da seje i žanje, i čija će zemlja da bude - kazao je domaćin slave Marko Đurić.

Kolač na stranačkoj slavi je lomio i predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, a pored njega bili su prisutni premijerka Ana Brnabić, funkcioneri SNS koji su i ministri u Vladi Srbiji, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, predsednik SPS Ivica Dačić, predsednik PSS Bogoljub Karić.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- SNS danas ima razloga da ide uzdignute glave, 700.000 članova SNS treba da budu ponosni time što je SNS svojim radom i trudom pokrenula točak istorije napred - naveo je Đurić i ocenio da je "Srbija preokrenula svoju sudbinu" i vratila se "iz ambisa i ponora i ekonomskog sunovrata".

Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA