≫ 

(VIDEO) ZAR SE TAKO POŠTUJE PREMIJERKA? Zorana Mihajlović prevrće očima dok Brnabićka priča

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nije bilo pravo što premijerka Srbije sve zasluge za elektronske građevinske dozvole pripisuje NALED-u

  • 5

Ministarki građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović nije se dopalo što je premijerka Ana Brnabić sve zasluge za novi sistem izdavanja elektronskih građevinskih dozvola pripisala NALED-u, te je dok je govorila, prevrtala očima. Gest Zorane Mihajlović izazvao je čuđenje prisutnih s obzirom na to da njeno ponašanje ne priliči javnom skupu i funkciji koju obavlja, pogotovo što nije prvi put da ima takve nastupe u javnosti.

PENZIJE SKAČU: Penzionerima pet odsto povišice od 1. januara

Brnabić, koja je bila potpredsednica Upravnog odbora NALED- a, to je govorila na konferenciji za medije "Duing biznis 2018: Jačanje konkurentnosti Srbije", a Zoranino ministarstvo nije ni pomenula, što je Mihajlovićki očito zasmetalo.

- Najbolji primer evolucije koje je u rad javne administracije unose elektronski servisi  jesu elektronske građevinske dozvole i velike zasluge za ovaj rezultat idu svakako NALED-u, koji je  direktno pomogao vladi u realiziaciji  ove reforme.

- I ja se zahvaljujem  posebno kancelariji i svim članovima NALED-a - poručila je na konferenciji Brnabić i dodala da je Skupština Srbije nedavno usvojila i zakon o elektronskom poslovanju, kao i da je završena javna rasprava o predlogu zakona o elektronskoj upravi.

Mihajlovićka, kako se vidi na video-snimku, ne samo da je prevrtala očima i dok je ovo premijerka izgovarala, već je odmahnula glavom negodujući i čini se  i da je nekome u prvim redovima nešto i dobacila.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M957

    2. novembar 2017 | 10:54

    Ona ne zaslužuje uopšte da bude u vladi , nek ide kuci pa tamo prevrce očima!!!

  • Dex Ibk

    2. novembar 2017 | 01:15

    Zorana je za nju zakon 7

  • Ju

    2. novembar 2017 | 13:40

    Pa dal je moguce da se to desava u sloznoj i jedinstvenoj vladi???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA