MUP SE OGLASIO POVODOM ZAHTEVA UGLJANINA: To mu Srbija svakako neće dozvoliti!

Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana, kaže državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković

  • 87

Predsednik BNV Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi bezbednost građana i stabilnost u zemlji, poručila je danas državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković, povodom zahteva koje je Ugljanin danas izneo u javnost.

VELIKA POBEDA MUP-a SRBIJE: Kosovo bez članstva u Interpolu

Dijana Hrkalović iznela stavove Srbije na Ministarskom forumu u Sofiji: Borba protiv terorizma jedan je od naših prioriteta

- Građani Srbije ne treba da brinu, zato što Sulejman Ugljanin ne može da ugrozi stabilnost naše države i bezbednost naših građana. To Srbija svakako neće dozvoliti, niti njemu, niti bilo kome drugom - rekla je Popović Ivković za Tanjug.

Foto: MUP

Ugljanin je danas zatražio od nadležnih državnih organa da raspišu izbore za teritorijalnu autonomiju Sandžaka, te "povlačenje srpske policije, vojske i tajnih službi, kao i srpskih pravosudnih organa" iz te oblasti.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kontesanera

    3. novembar 2017 | 18:38

    Ugljanin treba završiti u zatvoru zbog pokušaja izazivanja nemira u državi.

  • Cika Velja

    3. novembar 2017 | 17:32

    Ne verujem da je Ugljanin to sam namislio,samo jos ne znamo ko iza svega stoji,a na svu srecu,Katalonija je dosla u pravi tren za ovakve zahteve?! Sve je toliko sveze i nezavrseno da me bas interesuje da li bi se taj sto bi rekao da zahtev Sandzaka treba razmotriti,glave nanosio???

  • Jaric T Zivadin

    3. novembar 2017 | 18:13

    Ovakav bezobrazluk ne smemo toleristati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA