≫ 

Susret Dačića i šeika bin Zajeda prošao uz razgovor, potpis i zagrljaj (FOTO)

Dvojica ministara su dogovorila nastavak rada na pripremi za potpisivanje više bilateralnih sporazuma

  • 3

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić sastao se na Sir Bani Jas Forumu sa ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje UAE šeikom Abdulahom bin Zajedom Al Nahjanom. Oni su razgovarali o jačanju bilateralne saradnje dve zemlje.

Surinam i Srbija, dve prijateljske države: Dačić izrazio zahvalnost zbog povlačenja odluke o nezavisnosti Kosova

Dvojica ministara su dogovorila nastavak rada na pripremi za potpisivanje više bilateralnih sporazuma, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Ministar spoljnih poslova UAE izrazio je zadovoljstvo činjenicom da su odlukom Vlade Srbije ukinute vize za državljane njegove zemlje i dodao da će u kratkom roku biti ukinute vize i za građane Srbije za ulazak u UAE.

Foto: Tanjug/MSP

Kako se navodi, na kraju sastanka potpisan je Memorandum o razumevanju o osnivanju Mešovitog komiteta za konzularna pitanja, a Dačić je pozvao kolegu iz UAE da sledeće godine poseti Srbiju.

Foto: Tanjug/MSP
Foto: Tanjug/MSP

Daljinac

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AMG

    4. novembar 2017 | 20:14

    Cudno da nije bilo muzike,a mogao je onu Zajdi,Zajdi bas bi mu legla !!!

  • Miki

    4. novembar 2017 | 21:03

    Jedini dobar politicar pravi slobin sin stranim politicarima treba opustanje dosta im je sastanaka a kada i dobro ugostis sve ide lako .

  • Nikolas

    5. novembar 2017 | 00:47

    SVE CESTITKE DACICU !!! EMIRATI SU OTVORENI ZÄ BIZNIS I PO TOM PITANJU SU BOLJI OD ZAPADA-SA NJIMA TREBA USPOSTAVITI DOBRE ODNOSE ALI I VEOMA SU OSETLJIVI NA SVAKI POKUSAJ PREVARE!!! TREBA OTICI U DUBAJ I VIDETI -DIVITI SE STA SU POSTIGLI ZA 3 DECENIJE RADA U TRI SMENE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA