Dačić bira između ova dva imena: Ko će biti kandidat SPS za gradonačelnika?

Lider SPS je to dodao da će o izborima u Beogradu socijalisti razgovarati sa koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke

  • 2

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je za današnji "Srpski telegraf" da će Aleksandar Antić ili Milutin Mrkonjić biti kandidati te stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim beogradskim izborima.

Dačić i Bakota o Vučićevoj poseti Zagrebu: To bi bio pozitivan iskorak!

On je to dodao da će o izborima u Beogradu socijalisti razgovarati sa koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke.

- Zasad postoje dve varijante - da idemo zajedno kao koalicija, kao što je bio slučaj na predsedničkim izborima, ili će to biti dve liste - jedna SNS, druga SPS. Ukoliko se dogovorimo za ovu drugu opciju, boje socijalista braniće Antić ili Mrkonjić, koji su ranijih godina bili naši kandidati za gradonačelnika - rekao je Dačić.

Kako "Srpski telegraf" navodi, pominje se i potencijani savez SPS-a sa još jednom strankom vladajuće koalicije - Socijaldemokratskom partijom Srbije Rasima Ljajića.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    8. novembar 2017 | 09:32

    Antic ok ali Mrka nokako

  • Nenad 007

    8. novembar 2017 | 19:23

    Dacicu je najveca opozicija ruzic,a vucicu zorana mihajlovic!treba Ih proterati is stranaka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA