Šta kažu Mali i Vesić o kandidatu SNS za gradonačelnika Beograda?

Mali, koji je zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem obišao rekonstruisanu ambulantu u Ripnju, rekao je da odluku o kandidatu “svakako ne donosi on, niti Goran Vesić”

  • 76

Odlluka o kandidatu SNS za gradonačelnika Beograda odluka je stranke koja će se poštovati, a u međuvremenu, nastavlja se posao da Beograd bude što lepši i bolji za život, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Beogradski izbori ipak mogu biti 24. decembra: Evo kada pada odluka

Mali, koji je zajedno sa gradskim menadžerom Goranom Vesićem obišao rekonstruisanu ambulantu u Ripnju, rekao je da odluku o kandidatu “svakako ne donosi on, niti Goran Vesić”, već da to svakako zavisi od predsedništva i predsednika stranke, te da će sačekati da vidi kakvu će odluku doneti.

- Ono što je nama važno da svaki dan radimo svoj posao, da se bavimo da grad bude što lepši, bolji, da radimo u interesu i za građane i tako ćemo raditi svaki dan, do gradskih izbora i nadam se da će građani videti i razumeti sve ono što smo uradili za tri i po godine. Ko god da bude kandidat i da vodi grad Beograd, siguran sam da će voditi na isti način. Uvek za bolji kvalitet i bolji standard - rekao je Mali.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Slično smatra i gradski menadžer, koji kaže da je gradonačelnik sve rekao i da rezultati koje su postigli i tim koji se nalazi na čelu grada, prema njegovom mišljenju, “zaista je impresivan”.

- Ko god da bude vodio grad, moći će samo da nastavi istim putem. Naprosto, put razvoja Beograda je napravljen i tako će se grad i razvijati. Kada ste član političke stranke, vi naravno pristajete na njene odluke. Ona je nas predložila pre tri godine, naša stranka ako osvoji većinu, a mi smo u to ubeđeni, onda će predložiti kandidate i mi ćemo uvek poštovati odluku svoje stranke, kao što će i drugi kandidati poštovati odluke svojih stranaka. To je tako svuda u svetu, tako i u Srbiji - kaže Vesić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Upitani da prokomentarišu što se veoma retko viđaju zajedno, Mali i Vesić složni su - da se tu greši i da su njih dvojica svaki dan zajedno.

- Mi često obilazimo i razna naselja bez medija. A drugo, ovde ima toliko posla, da su razni funkcioneri na različitim stranama grada. I gospodin Mali i ja bili smo više puta u Ripnju i bila je želja građana da dođemo zajedno. On je bio ovde kada je bio početak radova, ja sam često bio ovde kada smo radili vodovod i tako dalje. Hvala Bogu, u Beogadu ima posla za 50 funkcionera - rekao je Vesić.

Na to se nadovezao gradonačelnik i rekao da u Beogradu ima toliko investicija i toliko stvari koje se rade, tako da ne mogu da stignu da budu zajedno.

- Ali svaki dan jesmo zajedno, tako da nemojte da brinete po tom pitanju. Hvala na pitanju, dobro smo - rekao je Mali.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA