Na kakvoj stolici sedi Palma? Telegraf je posetio Dragana Markovića, mesec i po pošto je prodao fotelju (FOTO)

Po ulasku u kancelariju ne vidi se odmah kakva je stolica pod radnim stolom najpoznatijeg jagodinskog političara

  • 8

Mesec i po dana je prošlo od kada je predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, na aukciji prodao svoju fotelju i zamenio je hoklicom.

Palma prodao fotelju, ubuduće će sedeti na drvenoj hoklici (FOTO)

Palmina fotelja u utorak ide na licitaciju: Evo koja je početna cena

Tada je najavio da će on i njegovi saradnici ubuduće sedeći na hoklicama rešavati sudbonosna pitanja grada. Mnogi su pretpostavili da je hoklica umesto fotelje samo za slikanje i medije. Telegraf je nenajavljeno posetio Markovića u njegovom kabinetu.

Po ulasku u kancelariju ne vidi se odmah kakva je stolica pod radnim stolom najpoznatijeg jagodinskog političara. Jasno je samo da naslona nema.

Nakon razgovora na temu investicija u stanogradnju u opštini, Marković uz osmeh pita "jeste li došli da proverite i da li je hoklica još uvek tu". I onda ustaje.

Foto: Telegraf

Pod stolom Dragana Markovića - stabilna drvena stolica i na njoj "podmetač".

Upitan da li zaista na ovoj stolici svakoga dana sedi, da li je ovakva stolica preporučljiva za one koji dugo rade za stolom, te da li ga sada bole leđa Marković

je siguran u svoj izbor.

- Ne, nikada me nisu bolela leđa od sedenja na hoklici, a i dobro je što se na njoj kratko sedi i brže rešavaju problemi. Ja sam sportski tip, treniram redovno, i

nemam problema s leđima - kaže Marković.

Foto: Telegraf

Na nepoverenje novinara Telegrafa da je mudro na hoklici sedeti za radnim stolom, Marković pokazuje rukom- "evo probajte".

Na ogromnom radnom stolu plan rada predsednika Skupštine, dokumentacija koju proverava, porodične slike i flašica vode. Stolica je povelika ali lagana, vrlo stabilna, i zbog onog sunđera skoro udobra, ali malo viša nego što deluje. Nema zavaljivanja i opuštanja u njoj, a oni koji nisu sportski tipovi mogli bi brzo na ovakvoj stolici da iskrive kičmu.

Foto: Telegraf

- Ma super je, verujte mi - ne odustaje Marković.

Licitacija fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme i ostalih funkcionera održana je 26. septembra. Markovićeva fotelja prodata je za 2.500 evra, 500 više od početne cene. Ostalih sedam fotelja funkcionera prodate su za po 1.050 evra. Ukupno je prikupljeno 9.850 evra, a taj novac je namenjen socijalno ugroženim porodicama sa troje i više dece.

Foto: Telegraf

Opština Jagodina zatim je kupila hoklice koje koštaju 1.700 dinara. Već trećeg oktobra sednica Skupštine grada Jagodine održana je, prvi put, dok su funkcioneri umesto u foteljama sedeli na hoklicama. Za pola sata rešili su 13 tačaka sa 16 podtačaka dnevnog reda, a odluke su donete jednoglasno i bez

diskusije.

Daljinac

(Marija Raca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    14. novembar 2017 | 11:33

    Palma sportski tip, hahahah!

  • Oleg

    14. novembar 2017 | 12:24

    Fotelju su kupili njegovi prijatelji a u njihovoj firmi kasni plata po mesec i vise dana.

  • Jagodinac

    14. novembar 2017 | 13:30

    Lično znam da sedi na hoklici. Fotelja je u kancelariji direktora Alfe koji je i kupio za 2500 €. Sve je zlonamerno nagađanje i nepoznavanje Palme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA