Brnabić odgovara ima li sukoba u Vladi: Ne mora odmah sve u medije

Upitana mogu li izjave pojedinih ministara da štete vladi, Brnabić je rekla da bi "najiskrenije, više volela da nema takvih izjava u medijima"

  • 0

Premijerka Ana Brnabić ponovila je danas da u vladi nema sukoba, već različitih mišljenja, što je, kaže, u redu, mada bi ona volela da to ne dospeva u medije. Brnabić je to rekla odgovarajući na pitanja novinara povodom izjave ministarke za evropske integracije Jadranke Joksimović, kako su preneli pojedini mediji, da nastup premijerke u Briselu nije bio dobar.

Ne tražiti od Srbije da bira između Zapada i Rusije

Branbić je rekla da je u redu da ona i ministarka Joskimović imaju donekle različita mišljenja.

- Mislim da je potpuno prirodno da ministarka za evropske integracije prvo u fokusu ima Srbiju, i to je dobro. Meni je važno da u fokusu imam i širu sliku regiona, a bez stabilnog i povezanog regiona nema naših uspešnih evrointegracija - rekla je Brnabić.

Foto: Telegraf

Ona je rekla da je važno koliko poglavlja otvaramo, te da se nada da će u decembru biti otvoreno tri ili četiri poglavlja, ali da je važno i da naš fokus ostaje na potpunoj implementaciji reformi, zbog građana i investitora.

Upitana mogu li takve izjave pojedinih ministara da štete vladi, Brnabić je rekla da bi "najiskrenije, više volela da nema takvih izjava u medijima".

- Ali, ima ih, to je činjenica. Ljudi različito shvataju da li nešto treba ili ne odmah da ide u medije. Ne postoje sukobi u vladi, postoje različita viđenja i oni su u skladu sa tim ko kakav posao radi - zaključila je Brnabić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA