≫ 

Palma: Haški tribunal – najveća sramota u istoriji svetskog pravosuđa

- Srbi su ukupno osuđeni na 12 vekova robije, a Hrvati, Muslimani i Albanci na oko 200 godina - poručio je Palma

  • 6

Povodom prvostepene presude Ratku Mladiću u kojoj mu je pred Haškim tribunalom izrečena doživotna kazna zatvora i proglašen je krivim za 11 tačaka optužnice, oglasio se predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

(UŽIVO) RATKU MLADIĆU DOŽIVOTNA ROBIJA: Haški sud doneo presudu (VIDEO)

22 GODINE BORBE HAGA I RATKA MLADIĆA: Ključni detalji sudskog procesa u kome je optužnica menjana 4 puta (VIDEO) (FOTO)

- Današnjom presudom generalu Ratku Mladiću Haški tribunal spušta zavesu na najveću sramotu u istoriji svetskog pravosuđa. Rezultat rada Haškog tribunala je da su oni koji su najviše stradali, najviše i osuđeni. Srbi su ukupno osuđeni na 12 vekova robije, a Hrvati, Muslimani i Albanci na oko 200 godina. S' tim da su Hrvati uglavnom osuđeni za zločine nad muslimanima i obrnuto. To znači da za zločine nad Srbima niko nije kriv.

- Od ubistva porodice Zec u Zagrebu, kristalne noći u Zadru, proterivanja Srba iz hrvatskih gradova, preko Miljevaca, Medačkog džepa, Ravnih kotara do Bljeska i najvećeg etničkog čišćenja u Evropi od Drugog svetskog rata – Oluje, pa preko Podrinja, Kravica, Bratunca, Sarajeva do Starog Gracka, Podujeva, Obilića, Goraždevca i proterivanja Srba sa Kosova i Metohije - izjavio je Palma i dodao:

Foto: Tanjug/AP

- Ratko Mladić je bio poslednja brana stvaranju Islamske države u Evropi. Preko 10.000 mudžahedina sa Bliskog istoka je klalo u Bosni i Hercegovini Srbe i stvaralo svoju državu. Klinton i njegovi evropski saveznici su to znali, da bi kasnije dobili terorističke napade u Njujorku, Londonu, Parizu, Briselu, Madridu, Berlinu i celoj Evropi. Da nije bilo Ratka Mladića i Republike Srpske danas bi u Evropi imali Raku, Mosul i El Bagdadija.

- Pored toga u Bosni i Hercegovini i dalje postoje islamistički centri, a šef muslimana Bakir Izetbegović i danas poziva na rat. Pitam holandskog sudiju Alfonsa Orija – gde su Srbi iz Zagreba, Sarajeva i Prištine, Hrvatske, BiH i Kosova i Metohije.

- Haški tribunal i njegovi finansijeri i naredbodavci su odgovorni za terorističke akcije islamista po Evropi, jer su im to dozvolili u Bosni i Hercegovini. To građani Evrope i SAD i celog sveta treba da znaju - poručio je Dragan Marković Palma.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AZoran Krstic

    22. novembar 2017 | 12:43

    Bravo za Palmu. Rekao je pravu istinu, ali sta to vredi kada u svetu vlada pravo jaceg i bogatijeg.

  • . Anica

    22. novembar 2017 | 12:43

    Izmišljen sud za oduzimanje života Srbima. Sramota.

  • Ratko

    22. novembar 2017 | 12:48

    Ja sam Srbin iz Zagreba kao i moj otac. Prije, za vrijeme i poslije rata mi nitko nije niti prijetio niti me tjerao. Jedino šta je bilo je da je moj otac dobio otkaz u šugavoj firmi. to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA