Naser Orić posle presude Mladiću: Sad da odgovara pred srpskim narodom

- On srpskim majkama nikada nije imao petlju da kaže da ih je lično odvodio u smrt - rekao je Orić

  • 24

Naser Orić, bivši ratni komandant tzv. Armije Bosne i Hercegovine u Srebrenici, rekao je u izjavi za "Dnevni avaz", a nakon izrečene doživotne kazne bivšem generalu Ratku Mladiću, "da vojskovođa mora odgovarati i pred svojim narodom", jer je odgovoran za smrt vojnika Vojske RS koje je lično vodio u smrt.

(UŽIVO) RATKU MLADIĆU DOŽIVOTNA ROBIJA: Haški sud doneo presudu (VIDEO)

Orić kaže da se presude Suda u Hagu moraju poštivati i da ih ne treba komentirati, ali da dela Mladića najbolje govore o njemu.

On srpskim majkama nikada nije imao petlju da kaže da ih je lično odvodio u smrt i da je poražen na bojnom polju. Zauzvrat, odlučio se za ubistva zarobljenika i civila. Šta da mu poručim? Mogu reći da mu želim da poživi što duže u zdravlju, to je sve - rekao je Orić za "Avaz" .

Daljinac

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza Pfc

    22. novembar 2017 | 12:39

    Pa gde ti nadje da se javis!?!?

  • MM

    22. novembar 2017 | 12:46

    E moj Naseru obraz ti nemaš.

  • Seka62

    22. novembar 2017 | 13:02

    S kojim pravo se ti javljaš i svi slični tebi??? I tvoje su ruke krvave i ti trebaš da objasniš Muslimanskim majkama đesu njihovi sinovi i ko je njih odveo u smrt!!!! Rat je nešto najgore što se može desiti i niko nije u tome čist bez obzila na pripadnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA