OBRADOVIĆ PROZVAO JANKOVIĆA: Izjasni se o Kosovu!

Obradović je pozvao Jankovića, ali i druge lidere opozicije da kažu da li bi bilo ko od njih potpisao pravno obavezujući dokument o normalizaciji odnosa sa Kosovom koji, kako on kaže, znači priznanje nezavisnosti Kosova

  • 11

Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović pozvao je danas Sašu Jankovića da se izjasni o pitanju Kosova i Metohije s obizrom na njegove, kako kaže, kontroverzne izjave.

Pogledajte trenutak kada Obradović pogađa mišem u glavu Martinovića (VIDEO) (FOTO)

Na konferenciji za novinare u parlamentu, Obradović je pozvao Jankovića, ali i druge lidere opozicije da kažu da li bi bilo ko od njih potpisao pravno obavezujući dokument o normalizaciji odnosa sa Kosovom koji, kako on kaže, znači priznanje nezavisnosti Kosova.

- Da li bi Saša Janković i drugi lideri uradili isto što i Aleksandar Vučić - upitao je Obradović povodom, kako je rekao, krajnje kontroverzne izjave Jankovića da on nema ništa protiv da se Kosovo razvija kao demokratska država i da postane član međunarodnih organizacija.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

On je upitao o čemu Janković govori ako ne o priznavanju nezavisnosti Kosova, te po čemu se onda razlikuje od Vučića za koga kaže da je " obećao da će taj dokument potpisati u 2018. godini".

Zatražio je od lidera, kako je rekao, prozapadne opozicije da kažu da li su tako nešto i oni obećali da bi došli na vlast.

Obradović kaže da je protiv toga da neko ruši Vučića, a nastavi istu politiku " izdaje Kosova" kada dođe na vlast i dodao da se Dveri zalažu za očuvanje KiM u sastavu Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravoslavac

    22. novembar 2017 | 17:34

    Obradovic prevara.Normalno da ce da prica kako narod zeli da cuje.A u stvarnosti je kao i zuti fasisti

  • Cane

    22. novembar 2017 | 16:53

    A ko je Obradovic da proziva bilo koga na zemaljskoj kugli.

  • Мали Сале

    22. novembar 2017 | 16:44

    Овај не зна више где му глава а где ... До јуче се "љубависао" са Сандом Рашковић Ивић која је отворено говорила да је у Сребреници извршен геноцид, затим је са хрватским националистом Пернаром уздахнуто промовисао фашистичке ставове, потом је са проевропским блоком тражио од западних земаља (које су изазвале насилно одвајање КиМ од Србије) подршку да им помогну у отимању власти - али могли су само да их на силу угурају преко цензуса, буса се у прса пријатељством са Русијом, мада тамо није добродошао, сада Бошкић прозива друге, као да је неко битан па ће њему да се одговара... Ајде ти отимачу туђих жена и заводниче испред средње школе, почни да пакујеш крпице јер од марта 2018. Скупштину ћеш моћи само издалека преко ТВ-а да пратиш. То ће ти бити јасан одговор од грађана, на све што радиш...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA