≫ 

Pozlilo Dragoljubu Mićunoviću, prebačen na VMA! Hitna pomoć dobila dramatičan poziv, a izgovorene su 4 ključne reči

U sredu uveče, Dragoljubu se iznenada slošilo dok se nalazio u prostorijama Fondacije

  • 19

Dragoljubu Mićunoviću (87), osnivaču i narodnom poslaniku Demokratske stranke u Skupštini Srbije u sredu uveče je pozlilo u prostorijama Centra za demokratiju, saznaje Telegraf.

MORBIDNO: Mićunović optužio mrtvog Đinđića da je hteo da bude Miloševićev premijer!

Njemu se iznenada slošilo dok se nalazio u prostorijama Fondacije, gde odmah pozvana ekipa Hitne pomoći.

- Oko 22 sata u sredu uveče Hitna pomoć primila je poziv, kada se čulo "Infarkt, tri stenta, pejsmejker!" Brzo je dodato da je u pitanju Dragoljub Mićunović, koji je već imao problema sa srcem i ima ugrađena tri stenta. Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta i predsedniku Političkog saveta DS ukazala pomoć - rekao je dobro obavešten izvor našeg portala.

Prema njegovim rečima, svi prisutni su se mnogo uplašili jer je poznato da je Mićunović ranije preživeo infarkt, da ima ugrađena tri stenta i pejsmejker.

Mićunović je odvezen na VMA ali je kroz ovu ustanovu bukvalno protutnjao, samo je sproveden kroz hitni prijem. Nije čekao da ga prime lekari, hitno je pregledan i odvezen dalje.

Nije poznato gde se trenutno nalazi, ali svakako nije na Vojnomedicinskoj akademiji.

Dok Telegraf ima potvrdu da je Mićunu ukazana pomoć i da je bio na VMA, sa druge strane, demokrate tvrde da je Dragoljubu dobro i da je juče ujutro bio u skupštinskoj sali.

- On je dobro raspoložen, bio je sa mnom u društvu. Baš smo se nešto šalili - objasnio je za Telegraf poslanik Radoslav Milojičić Kena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TATA

    24. novembar 2017 | 09:25

    U tim godinama treba čovek da ima svoj mir a ne da se bavi politikom bolje da legne na vreme a ujutro da isprati unuke u školu

  • VOTA

    24. novembar 2017 | 09:48

    Moja majka sad u decembru puni 90 I ulazi u 89 posto se vracamo unazad voli vise politiku I skupstinu nego zadrugu I parove.Mene mozete da bijete maltretirate ali Vucica ne smete da spomenete po necem losem.Kukala je kad je ubijen kralj,plakala za Titom a bogami I Djindjica lepo ozalila.Tako da razumem Micuna sto se jos bavi politikom I zelim mu puno zdravlja.

  • ветеран

    24. novembar 2017 | 10:50

    Господину Мићуновићу желим брз опоравак.Нисам симпатизер његове странке, а брз опоравак му желим као човек, човеку.Узгред , мада знам значење, желео бих да укажем на погрешну, новоконповану, реч ,,слошило,,.Новинари је најнормалније користе, мада нема упориште у званичном речнику.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA