Makron pre leta u Srbiji: Vučić razgovarao sa francuskim predsednikom

Predsednik Vučić je u toku prepodneva bio gost na ručku, koji je u čast visokih zvanica priredio francuski predsednik Makron

  • 47

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i ekonomskoj saradnji dve zemlje.

SELFIJI IZ JELISEJSKE PALATE: Vučić sa austrijskim kancelarom i bugarskim predsednikom (FOTO)

Na sastanku, održanom na brodu kojim su se visoke zvanice vozile iz Jelisejske palate ka ostrvu Segan, na kojem će biti organizovan Samit o klimatskim promenama “Jedna planeta" (One Planet), predsednik Makron je obavestio predsednika Vučića da će posetiti Srbiju pre leta 2018. godine.

Foto: Tanjug/AP

Tokom susreta, srpski predsednik razgovarao je sa francuskim kolegom o investicijama u Srbiji i zamolio ga za veću podršku Francuske evropskom putu Srbije.

Predsednik Vučić je u toku prepodneva bio gost na ručku, koji je u čast visokih zvanica priredio francuski predsednik Makron, a u poslepodnevnim časovima učestvovaće na Samitu o klimatskim promenama “One Planet”.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    12. decembar 2017 | 16:13

    Naš poziv Makronu je iskren, želimo da ga vidimo u Beogradu. Tako će i biti, poziv je prihvaćen. Francuska igra važnu ulogu u EU.

  • bolero

    12. decembar 2017 | 16:00

    Lepo je videti,ovako sedačan susret dva predsednika

  • miki

    12. decembar 2017 | 16:07

    Spremnost makrona da uzvrati posetu je spremnost na saradnju u svakom pogledu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA