Zorana Mihajlović rekla koga bi volela da vidi na čelu Beograda

- Nisam sigurna da bih ja bila tako dobra u gradu - istakla je potpredsednica Vlade

  • 0

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da bi volela da na čelu Beograda bude žena.

Mihajlović oštro o Obradoviću: On je licemerni nasilnik srpskog parlamenta

Na pitanje da li bi pristala da ona bude kandidat SNS na predstojećim gradskim izborima, Mihajlović za "Politiku" kaže da ima još dosta posla da uradi u Vladi i da voli taj deo posla.

- Nisam sigurna da bih tako dobra bila u gradu. Ali svakako volela bih da na čelu Beograda bude neka žena - rekla je Mihajlović:

- Bavim se infrastrukturom i čini mi se da sam tu najbolja i da ima još toga da se uradi. Što se tiče imena kandidata, pa mi još ne znamo ni ko će da se pojavi iz opozicije. Hoćemo li imati Vuka Jeremića i Sašu Jankovića ili će oni pobeći kao sa nekih drugih lokalnih izbora? Što se nas tiče mislim da grad ne može nikad da vodi jedna osoba i ne vodi je ni sada.

Na pitanje da li je Dragan Ðilas pretnja kandidatu SNS-a, Mihajlovićeva kaže da to ne vidi tako i da bi Ðilas prvo trebalo da se izvini građanima zbog problema koje je ostavio u gradskom budžetu.

- Ko ostavi kasu u minusu sutra ne može da bude neko u koga imate poverenja da ponovo vodi grad. Ali vidim i da je Ðilasov ulazak u trku mnogo više napravio problem i opoziciji koja ne zna kako da se nosi sa tim - dodaje ona.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA