≫ 

SNS: Funkcioneri DS ometaju izborni proces u Pećincima

Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS-a uzemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji

  • 9

Kako Srpska napredna stranka obaveštava, funkcioneri Demokratske stranke predvođeni Gordanom Čomić i Aleksandrom Jerkov, zajedno sa još desetak aktivista DS-a, na najbrutalniji način ometaju izborni proces i slobodnu volju građana u Pećincima.

(BLOG UŽIVO) Počeli lokalni izbori u 6 opština: Glasa 117.162 birača (FOTO)

Neposredno ispred biračkog mesta u Popincima okupljeni funkcioneri i aktivisti DS-a uzemiravali su građane i sprečavali ih da glasaju po slobodnoj volji. Na pitanje građana zašto se tako ponašaju i konstataciju da je takvo ometanje izbornog postupka zakonom zabranjeno, aktivisti DS-a napali su građane psovajući ih.

Ni to im nije bilo dovoljno nego je izvesni Igor Salak jednog od njih udario glavom i kako bi izrežirao još jednu u nizu obmana DS-a bacio je sopstveni mobilni telefon dalje u kanal.

Srpska napredna stranka sa žaljenjem saopštava da ovo nije prvi put da funkcioneri Demokratske stranke planski izazivaju incidente i sprovode nasilje nad građanima kako bi ih sprečili da glasaju po svojoj volji, i da izmišljaju najbestidnije scenarije kako bi uznemirili celokupnu javnost.

Ovim putem apelujemo na sve građane opština u kojima se danas sprovodi izborni proces da ostanu mirni, da ne podležu provokacijama i unapred izrežiranim nameštaljkama, kao i da odmah obaveste nadležne državne organe u slučaju novih fizičkih napada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuki

    24. decembar 2017 | 13:17

    Ovakvim ponasanjem demokrate dokazuju da su pukli.

  • mara

    24. decembar 2017 | 12:29

    Oni samo žele da se izbori ne sprovedu do karja jer znaju da će izgubiti.

  • Katarina

    24. decembar 2017 | 15:27

    Da su sigurni u sebe ne bi ometali izbore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA