≫ 

Ovo je Trampova praznična čestitka Dačiću: Pogledajte šta mu je poručio! (FOTO)

Čestitka je upućena ministru Dačiću i njegovoj supruzi

  • 12

Ambasador SAD Kajl Skot preneo je danas Ivici Dačiću, prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru spoljnih poslova, lične  praznične čestitke predsednika SAD Donalda Trampa, kao i čestitke državnog sekretara Reksa Tilersona.

Skot preneo Dačiću lične praznične čestitke predsednika Trampa (VIDEO) (FOTO)

Čestitka je upućena ministru Dačiću i njegovoj supruzi, a potpisani su, osim predsednika SAD, i Melanija i Baron Tramp. Trampovi su Dačićima poželeli srećan Božić i Novu godinu.

Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović, AP/MSP

Dačić i Skot su na današnjem sastanku razgovarali o trajnim vezama prijateljstva između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Foto: msp.gov.rs

Konstatovali su da se u 2018. godini navršava 100-godišnjica od naloga predsednika Vudroa Vilsona da se istakne zastava Srbije na Beloj kući u znak podrške Amerike srpskim saveznicima.

Takođe, sagovornici su razmotrili aktuelnu saradnju Srbije i SAD-a u nizu oblasti kojima se pruža podrška strateškom cilju Srbije – pristupanju EU.

Foto: Tanjug/MSP

Šef srpske diplomatije i ambasador Skot složili su se da sve zemlje regiona treba da rade zajedno na pronalaženju puta za rešavanje teških pitanja iz prošlosti na odgovoran način tako da se istovremeno poštuju žrtve i pomaže regionu da ide napred ka skladnijoj budućnosti.

Obe strane su se saglasile da Srbija igra važnu ulogu u promovisanju veće saradnje i stabilnosti u regionu, uključujući u iznalaženje puta ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    10. januar 2018 | 17:49

    Sve ih Izložio Tramp najstrašnije, a oni se hvale cestitkama a ko zna ko ih je stampao hahahaha

  • Riki

    10. januar 2018 | 20:14

    Najverovatnije je ispisana osiromasenim uranijem

  • Gagi

    10. januar 2018 | 18:58

    Ajde ti haradinaj pokazi tvoju eee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA