≫ 

Dačić otkrio sa kim će SPS na beogradske izbore!

Govoreći o eventulanim vanrednim paralmentarnim izborima, Dačić je ponovio da on nema ništa protv njihovog održavanja

  • 2

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je danas da ta stranka ostaje pri odluci donetoj na sednici glavnog odbora da na beogradskim izborima nastupi ili na jednoj listi zajedno sa SNS-om, ili samostalno sa Jedinstvenom Srbijom a u tom slučaju bi njihov kandidat za gradonačelnika bio Aleksandar Antić.

Ili da budem gradonačelnik ili nema podrške: Šapić o budućoj vlasti u Beogradu

- To su opcije o kojima trenutno razgovaramo i razmišljamo - rekao je Dačić i istakao da u obe varijante očekuje dobar rezultat i da je SPS spremna za beogradske izbore.

Govoreći o eventulanim vanrednim paralmentarnim izborima, Dačić je ponovio da on nema ništa protv njihovog održavanja, ali i podsetio na stav predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

- Kako ste čuli od predsednika Republike - pošto neće biti parlamentarnih izbora, da ne govorimo o toj temi - rekao je Dačić uoči Izborne konferencije Foruma žena SPS Beograda.

Upitan da li očekuje da predsedništvo SNS promeni odluku o vanrednim parlamentarnim izborima i "eventualno preglasa predsednika", Dačić je odgovorio:

- Molim vas da postavljate ozbiljna pitanja...ali ja nemam ništa protiv.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin

    11. januar 2018 | 14:04

    Dobro bi bilo i SNS da izadje samostalno na izbore i da se ocisti od minornih stranaka koje mogu svoje clanove da sakupe u jedan kombi...Pokret socijalista, SPO, PUPS, i ostali zajedno ne bi sakupili ni 1% glasova...

  • Dag

    11. januar 2018 | 13:27

    Otkrice je - Ili ,ili.Vtdecemo - zivi bili... (Kaze narod :"Moz' da bid'e, ali se - be amatra.")...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA