≫ 

Prve kvote za gradonačelnika: Ceci i Karleuši veće šanse nego Šešelju i Čedi, trojka iz SNS favoriti

Objavljene su prve kvote za klađenje na predstojeće beogradske izbore.

  • 12

Iako izbori u Beogradu još uvek nisu raspisani, pojedine kladionice već su objavile u svojim ponudama i specijale posvećene tim izborima. Pošto još nije poznato ko će se sve kandidovati, kladionice nude dugačak spisak političara na koje se možete kladiti. Prema ponuđenim kvotama, favoriti za funkciju novog gradonačelnika Beograda su trojka iz SNS - Nikolu Selakovića, Sinišu Malog i Gorana Vesića.

Za 4-5 dana poznato ko će se biti na listi SNS za izbore u Beogradu: Vučević najavio sa kim naprednjaci idu u koaliciju (VIDEO)

Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ima kvotu 1,80. To znači da ako bi zaista postao gradonačelnik, na uloženih 100 dinara, dobili biste 180 dinara. Za eventualni izbor Malog za gradonačelnika kvota je 2,20, a na Vesića 3,80.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Iza naprednjačke trojke su opozicioni kandidati Aleksandar Šapić (kvota 5) i Dragan Đilas (6), a zatim sledi još jedan naprednjak - ministar policije Nebojša Stefanović (5).

Foto: Tanjug/Nebojša Jovanović

Na listi kandidata figuriraju, između ostalih, opozicioni lideri Saša Janković i Vuk Jeremić sa istovetnom kvotom (25), zatim dramski pisac Dušan Kovačević (50), ministarka Zorana Mihajlović i lider DS Dragan Šutanovac sa kvotom 75, Luka Maksimović Beli (100), Saša Radulović (100), glumac Lazar Ristovaki (100), Aleksandar Vulin (101), Nebojša Čović (300)...

Ono što je zanimljivo da se veće šanse daju estradnim umetnicima i glumcima nego političarima koji su već više decenija na političkoj sceni.

Foto: Marko Jovanović

Zanimljivo je da se najmanje šanse daju Vojislavu Šešelju i Čedomiru Jovanoviću sa basnoslovnom kvotom 5.000. Od njih manje kvote, a samim tim i veće šanse, imaju glumac Sergej Trifunović (1.000), pevačice Ceca, Jelena Karleuša, Marija Šerifović (po 1.500) i Ana Bekuta (2.000), portparolka Hitne pomoći Nada Macura (3.000) i druge javne i estradne ličnosti.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA