≫ 

Vučić čestitao pobedu češkom predsedniku Zemanu: Zajedno ćemo raditi na jačanju političkih odnosa, ekonomskih veza i saradnje

Dosadašnji predsednik Češke Miloš Zeman osvojio je novi mandat pobedom u drugom krugu predsedničkih izbora u toj zemlji

  • 69

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras čestitku Milošu Zemanu povodom ponovnog izbora za predsednika Češke Republike.

Izbori u Češkoj: Ništa od iznenađenja, Zeman ponovo predsednik

U čestitki se kaže:

"Povodom Vašeg ponovnog izbora za predsednika Češke Republike upućujem Vam najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh u radu. Uveren sam da Vam veliko poverenje građana Vaše zemlje daje snažnu volju da ih vodite utemeljenim putem uspeha i daljeg napretka.

Želeo bih da naglasim da Republika Srbija veoma ceni nesebičnu i sveopštu podršku Češke Republike, posebno naporima koje ulažemo u očuvanje regionalnog mira i stabilnosti. Siguran sam da ćemo i u narednom periodu, u duhu tradicionalnog prijateljstva Srba i Čeha, zajedno raditi na jačanju političkih odnosa, ekonomskih veza i saradnje u svim drugim oblastima, na dobrobit građana naših dveju zemalja", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA