Stidim se transparenta protiv Alena Omića, to nije slika Srbije: Brnabić o potezu navijača Crvene Zvezde (VIDEO)

Upitana na koji će se način država izboriti, Brnabić je odgovorila da u tome mora da učestvuje celo društvo i da su tu veoma važna ulaganja u mlade, obrazovanje i sport

  • 13

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se stidi transparenta koji su navijači Crvene Zvezde razvili u petak u Beogradu s porukom protiv igrača tog kluba Alena Omića.

Ana Brnabić posle izlaganja na Davosu, dobila poziv da učestvuje na sastanku Bilderberške grupe

- To je strašno, skandalozno, nedopustivo. Srbija nije zemlja u kojoj je bitno koje ste nacionalnosti i iz koje zemlje dolazite. To nije slika koju Srbija želi da pošalje u svet - rekla je Brnabić novinarima na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Foto: Tanjug/AP;DIMITRIJE GOLL

Ona je naglasila da su takve poruke "deo glasne manjine" s kojom mora da se izađe na kraj.

Upitana na koji će se način država izboriti, Brnabić je odgovorila da u tome mora da učestvuje celo društvo i da su tu veoma važna ulaganja u mlade, obrazovanje i sport.

VIDEO: Deo navijača Crvene Zvezde je 26. januara pre početka utakmice protiv Olimpijakosa u Evroligi vikao "Omiću odlazi" i istakao transparent: "Šiptar, Hrvat, Balija, nisu moja bratija".

Daljinac

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav J

    29. januar 2018 | 14:10

    Drzava mora da reaguje na probleme koje prave navijaci klubova jer klubovi to ne mogu da rese....Sve ovo sto nam se desavalo pocev od Djenove pa na ovamo, da ne nabrajam je sistemski problem...Hocemo ambijent u kome cemo moci svoju decu normalno voditi na utakmice i uzivati u tome, a ne kao sto je sada slucaj da recimo voditi dete na fudbalski derbi i razmisljati o bezbednosti...

  • Обреновић

    29. januar 2018 | 13:55

    Не разумем зашто се стиди Госп. Брнабић ??? Братија нам никад нису била и то је истина !!! У спорту се не смо ово десити и са тим се слажем !!

  • Tolerantan

    29. januar 2018 | 15:19

    To je misljenje vecine srba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA