SRS: Legalizujmo Surčin, legalizujmo Beograd

Prilikom rešavanja svakog konkretnog slučaja vodićemo računa o socijalnom statusu i broju članova domaćinstva, kažu radikali

  • 4

Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred SRS, Miljan Damjanović, obišao je danas Opštinu Surčin i informisao građane o programskom rešenju Srpske radikalne stranke u vezi sa problemom legalizacije.

Radikali kampanju nastavili na Banjici: Radimo konkretne stvari za dobrobit građana

Iako smo imali obećanje ministra Zorane Mihajlović da će se problem legalizacije rešiti do kraja kalendarske 2016. godine, praksa je potvrdila staru izreku – obećanje ludom radovanje, izjavio je Damjanović, a prenosi Informativna služba radikala

- Da je to ostalo samo pusto slovo na papiru govori i činjenica da je od 300.000 predatih zahteva koje imamo u Sekretarijatu za legalizaciju, u 2016. godini legalizovano i izdato rešenja tek jedan posto, ili samo 3.000 rešenja. Naš predlog je da se problem legalizacije decentralizuje, a i sam posao legalizacije takođe mora da se decentralizuje, kao i da se 70 posto sredstava od legalizovanih objekata usmeri na rešavanje komunalnih i infrastrukturnih problema gradskih opština na kojima se ti objekti nalaze - kazao je Damjanović i dodao:

- Prilikom rešavanja svakog konkretnog slučaja vodićemo računa o socijalnom statusu i broju članova domaćinstva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Ц.

    30. januar 2018 | 16:16

    Народу Београда је управо потребан неко попут Миљана Дамјановића,који поштује пословицу:"Човек се веже за дату реч,а во за рогове!" Сваку дату реч Миљан је и оправдао.

  • Душан

    30. januar 2018 | 16:22

    Свака част. Странка са идеологијом, човек са идејом. До победе!

  • Stanoje

    30. januar 2018 | 20:36

    Odlican program radikalskog kandidata Miljana Damjanovica koji je pokazao da brine podjednako za sve delove Beograda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA