≫ 

Inicijativa Ne davimo Beograd predala izbornu listu (FOTO)

Nakon predaje liste okačili su zastavu sa žutom patkom ispred Gradske uprave i najavili su da će u toku dana okačiti još sedam takvih po Beogradu

  • 78

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd predala je Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu sa 80 kandidata za odbornike pod nazivom "Inicijativa Ne davimo Beograd - Žuta patka - Čiji grad, Naš grad - Ksenija Radovanović".

Gojković raspisala još jedne izbore: Građani na njih izlaze 25. marta

Radovanović je kazala novinarima u Gradskoj upravi Beograda da je to prvi korak vraćanja Beograda u "ruke građana", da građani odlučuju kako će on izgledati i da bude grad za sve građane i ljude koji ga vole.

Foto: Tanjug/Filip Kraincanic

Prvi na listi Dobrica Veselinović naveo je da smatraju da je njihova lista drugačija od ostalih i verovatno jedina koja je napravljena po modelu naizmeničnog smenjivanja muškaraca i žena na listi.

Foto: Tanjug/Filip Kraincanic

Nakon predaje liste okačili su zastavu sa žutom patkom ispred Gradske uprave i najavili su da će u toku dana okačiti još sedam takvih po Beogradu.

Foto: Tanjug/Filip Kraincanic

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Urlih

    31. januar 2018 | 14:50

    Još jedna ekipa koja će imati manje glasova od nevađećih listića !

  • Kika

    31. januar 2018 | 13:26

    Bilo ko moze predati listu,narod zna koja je najbolja a to je SNS.

  • JASENKA

    31. januar 2018 | 13:58

    Nikada nisam niti cu razumeti ove pod imenom inicijative koje se kao bore za Beograd a u stvari se bore za sebe i svoj licni interes.Prosto na osnovu cega oni grade svoje nade, to je unapred vec osudjeno na propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA