≫ 

Kolinda se rukovala sa Vučićem, a na njenom desnom rukavu je ispisana jaka, dvosmislena poruka (FOTO) (VIDEO)

Slova se nalaze na desnom rukavu, a svako od njih u toj reči je prouzrokovalo analizu koja se širi regionom kao rebus

  • 1

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar poznata je po tome da na svojim odevnim kombinacijama često ima ispisane snažne poruke. Prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Zagrebu, Kolinda je na desnom rukavu svog kaputa ponela "hrabrost".

Šta znače skrivena slova na glagoljici na rukavima Kolindinog sakoa: U pitanju je samo jedna reč, i to kakva (FOTO)

Obučena u crnu odevnu kombinaciju koja odiše elegancijom, koja dolikuje zvaničnoj poseti predstavnika jedne zemlje kao što je Srbija, Kolinda je ostavila i jak utisak zato što na rukavu svog kaputa opet ima ispisanu poruku.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Izvezena zlatna slova na crnom kaputu privlače pažnju, a još su zanimljivija kad se zna koje je njihovo značenje. Mnogi su analizirali ovaj natpis i shvatili ga na različite načine, što je čini jednom od "najdvosmislenijih" poruka koje je poslala u odnosu komšijskih zemalja.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Slova se nalaze na desnom rukavu, zapravo na onoj ruci kojom se svi rukujemo. Kolinda se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rukovala sa "hrabrošću".

Predsednik Srbije je pored poruke koju je Kolinda ponela na svojoj odevnoj kombinaciji, dočekan uz himnu Srbije i zastave koje se nalaze na nekoliko lokacija u Zagrebu.

Predsednica Kolinda je, inače, na inauguraciji Aleksandra Vučića na svom rukavu, tom prilikom, imala ispisanu reč "ljubav".

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Tog dana osmesi i službeno rukovanje, kao i crveno-crna odevna kombinacija bili su prvi utisak po gledanju fotografija i snimaka sa aerodroma, ali i diskretna, kao modni detalj, poruka na rukavima sakoa.

Predsednica Hrvatske poznata je po tome da njeni sakoi imaju slične detalje koji se često komentarišu na diplomatskim skupovima.

Događaj na kojem je Kolinda ponela "hrabrost" prati ekipa Telegraf.rs iz minuta u minut u predsedničkim dvorima na Pantovačaku u Zagrebu.

VIDEO: BOŽE PRAVDE grmi Zagrebom: Svečani doček Vučića na Pantovčaku, Telegraf na licu mesta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA