Vučić odgovorio na skandalozne parole demonstranata u Zagrebu (VIDEO)

"Ne znam koliko je protesta bilo organizovano, video sam da je pisalo četnik početnik", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na novinarsko pitanje

  • 13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u prvoj zvaničnoj poseti Zagrebu od kako je stupio na mesto šefa države.

Skandalozni snimci iz Zagreba: Na leđima im piše "za dom spremni", približili su se trgu, policija im brani pristup, smeta im Vučić u prestonici Hrvatske?! (FOTO) (VIDEO)

Nakon svečane ceremonije dočeka hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović i predsednik Srbije obratili su se javnosti, rekavši da su govorili o otvorenim pitanjima kao što su pitanja nestalih, položaju manjina, pitanju granice, kao i o odnosima na jugoistoku Evrope. Vučić i Grabar Kitarović naglasili su važnost dijaloga u svrhu bolje budućnosti oba naroda.

Foto: Luka Sangulin/index.hr

Povodom posete predsednika Srbije, u centru Zagreba održan je protest Udruženja branitelja i udovica branitelja, dok se nekoliko desetina demonstranata okupilo ispred sedišta Srpskog narodnog veća, u Gajevoj ulici. Incidenata nije bilo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    12. februar 2018 | 16:54

    Ovo treba EU da sankcionise.

  • Dorijan

    12. februar 2018 | 15:27

    Cak i u tim trenucima kada se ne slazemo sa nekim ili ne podrzavamo tudje misljenje moramo da ostanemo kulturni i na nivou, bak kako je i predsednik Vucic ostao i nije dozvolio da ga te neke plakate uvrede jer nista od toga nije tacno.To su samo slova na papiru.

  • pera ciganin

    12. februar 2018 | 16:33

    Predsednik je pokazao svima kako treba biti dostojanstven. A sve uvredeHrvata je ignorisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA