PRAVDA STIGLA KASNO: Sud u Kosovskoj Mitrovici odbacio optužnicu za ratne zločine protiv Olivera Ivanovića

Ivanović je 16. januara ubijen ispred sedišta svoje stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice

  • 11

Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici i formalno je okončao suđenje Oliveru Ivanoviću za navodne ratne zločine, mesec dana nakon što je lider građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" ubijen u tom gradu, prenosi RTS.

Nedelje prošle od ubistva Ivanovića do prve razmene informacija između Prištine i Beograda

Kako navodi RTS, pozivajući se na prištinski portal Kalzo, Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odbacio je optužnicu za ratne zločine, koja je procesuirana pred tim sudom.

Ivanović je 16. januara ubijen ispred sedišta svoje stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice, a istraga o ovom ubistvu je još u toku, bez, koliko je javnosti poznato, bilo kakvih rezultata.

Početkom prošle godine, Apelacioni sud u Prištini poništio je presudu za ratne zločine kojom je Ivanović osuđen na devet godina zatvora i naložio da se proces ponovi.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihana

    14. februar 2018 | 18:36

    Sada traziti odstetu!!!

  • Obraz i čast

    14. februar 2018 | 16:55

    Za pravdu nikada nije kasno, ostala su deca i zbog njih mi je drago što im se skinula nepravedno nakačena ljaga na oca Olivera. Obraz i čast se brane i posle ovozemaljskog života. Svi smo znali da je nepravedno osudjen a sada su to i ovi nečastivi priznali i skinuli optužnicu.

  • Ns

    14. februar 2018 | 14:05

    Lakrdija kao i sve na balkanu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA