Vukosavljević se oglasio prvi put posle pisanja medija da će biti smenjen: Nije celishodno da se bavim takvim spekulacijama

Ministar je naglasio da je politika presek različitih interesa, logika, okolnosti i da je u politici baviti se prognozama jalov posao

  • 1

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević rekao je danas da ga kadrovske promene ne bi iznenadile, jer u politici nema velikih kadrovskih iznenađenja za one koji razumeju prinicipe na kojima se ona zasniva.

TELEGRAF SAZNAJE: Sledi rekonstrukcija Vlade Srbije, poznat bar jedan ministar koji ide iz kabineta

Na molbu novinara da prokomentariše pisanja medija da će uskoro biti smenjen i da će na njegovo mesto doći direktorka JP "Službeni glasnik" Jelena Trivan, Vukosavljević je rekao da nije celishodno da se bavi takvim spekulacijama.

- Mediji uvek uoče ili nakon izbora imaju svoje informacije. Neke su pouzdane, neke su manje pouzdane, ali dokle god smo kolege i ja u mogućnosti da ulažemo dobar trud, mi ćemo taj posao i raditi - istakao je Vukosavljević nakon potpisivanja ugovora sa Vladom AP Vojvodina i JP "Službeni glasnik" o izdavanju edicije "Srpska književnost o Velikom ratu".

Ministar je naglasio da je politika presek različitih interesa, logika, okolnosti i da je u politici baviti se prognozama jalov posao.

- Mnoge se stvari tu prepliću i to je zakon politike i političkog života, i promena kadrova i saveza... Verujem da i ocene rezultata nečijeg rada imaju jak uticaj na takve stvari. Nije celishodno da se bavim takvim spekulacijama - rekao je ministar.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA