Dosta joj bilo: Radulovićeva poslanica podnela ostavku u Pokretu

Ali će zadržati poslanički mandat

  • 7

Poslanica Dosta je bilo u Skupštini Srbije Ljupka Mihajlovska podnela je neopozivu ostavku na članstvo i sve funkcije u toj stranci, ali poslanički mandat neće vraćati već će u parlamentu, kako je danas saopštila, delovati kao samostalna poslanica.

Šta se dešava u Dverima: Smena Noga, odlazi većina članova Političkog saveta?

Ona je navela da će u Skupštini Srbije nastaviti da se zalaže za sve ideje za koje je lista DJB dobila mandat građana.

Mihajlovski nije želela da navede razloge i motive napuštanja pokreta, niti da kaže da li da na taj način nanosi štetu političkoj organizaciji kojoj je pripadala.

- Iako sam prvobitno planirala da vratim mandat političkom pokretu na čijoj sam listi izabrana, neću to uraditi jer bi na moje mesto došla osoba koja je od prvobitnih vrednosti, proklamovanih od strane DJB, odustala dan nakon parlamentarnih izbora 2016. godine, pristupivši drugoj vanparlamentarnoj stranci - navela je Mihajlovska.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Napominje da se neće priključiti nijednom poslaničkom klubu, a da će sarađivati sa svima koji se zalažu za istinsko poštovanje ljudskih i manjinskih prava i unapređenje položaja osoba sa invaliditetom i onima kojima je ta tema od ključnog značaja na političkoj agendi.

Prema njenom sudu, takva je većina stranaka opozicije, a od stranaka većine u parlamentu Socijaldemokratska partija Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Busplusije

    15. mart 2018 | 12:53

    I njoj dosta i previše, ali nikad dosta poslaničke plate 4 godinice bez rada + beneficije. Poštenje i zalaganje za "biračku volju". A mi se kopčamo na leđa.

  • bole

    15. mart 2018 | 11:54

    Izgleda da im je svima dosta je bilo Radulovića

  • Čika Jova

    15. mart 2018 | 12:02

    I njoj je dosta bilo. I previše!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA