≫ 

Vučić odgovorio na napade zašto je poveo ćerku u Njujork: Majka joj je u bolnici

Kako je otkrio, zbog brojnih obaveza koje ima u toku dana nema previše slobodnog vremena koje bi mogao da provede u društvu sina i ćerke

  • 50

Putovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Njujork izazvalo je brojne spekulacije u javnosti, počev od toga da li je u pitanju privatna ili službena poseta, da li je tajna ili javna, najavljena ili ne, pa do toga u čijem društvu je viđen, gde i zašto u odsustvu obezbeđenja.

Vučić nezadovoljan razgovorima u Njujorku: Zapad ne želi da razgovara kome pripada Kosovo

Vučić je u uključenju iz SAD za "Dnevnik" RTS objasnio sve pojedinosti, pa i onu zašto je na putovanje poveo šesnaestogodišnju ćerku Milicu.

- Došao sam ovde (u Njujork) i izveo dete na večeru. Nije mi jasno kako je neko mogao da pomeša starog Soroša sa mojom ćerkom Milicom - započeo je Vučić povodom ranijih izjava političkih protivnika da je "Vučić viđen u jednom od najskupljih restorana u Njujorku u društvu Soroša".

Kako je otkrio, zbog brojnih obaveza tokom dana, nema previše slobodnog vremena koje bi mogao da provede u društvu sina i ćerke, te da nema problem sa tim što će neko na različite načine da uputi uvrede njemu, ali ne i njegovoj porodici.

Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

- Ja nemam vremena da provodim sa svojom decom, a uželeo sam ih se. Milici je majka već više nedelja u bolnici, i sam sam joj platio kartu, a sa tatom je i u sobi. Nikada nisam bio na privatnim večerama sa bilo kim, kao što su to neki napominjali - naveo je Vučić i naglasio da ni jedan jedini dinar iz državnog budžeta nije potrošio.

Putovanje je, kako je rekao, prethodno najavio na konferenciji za novinare, ušao je u avion nacionalne avio-kompanije u društvu ćerke Milice, te da mu obezbeđenje u SAD-u nije trebalo jer nema čega da se plaši.

Video: Vučić najavio 12.000 erva za treće odnosno 18.000 za četvrto dete

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    21. mart 2018 | 20:59

    Mnoge funkcije u životu su značajne,ali uloga roditelja najbitnija.

  • darko

    21. mart 2018 | 20:53

    Prvenstveno je roditelj svojoj deci nema kome da se pravda uopste.

  • Hana

    22. mart 2018 | 06:04

    Može opozicija VUčića da napada koliko hoće, on je opet daleko iznad njih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA