≫ 

Uskršnje čestitke srpskih političara: Da nas radosni dani pokrenu napred u sigurnu i bolju budućnost!

Čestitke narodu uputili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

  • 3

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku sveštenstvu i vernicima Srpske pravoslavne crkve, a to je uradio i Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

USKRŠNJA POSLANICA PATRIJARHA IRINEJA: Svake godine u Srbiji nam nestane jedan grad

- Upućujem srdačne čestitke svim vernicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru. U prazničnom duhu vaskrsenja podsetimo se neprolaznih vrednosti pravoslavne vere – ljubavi, praštanja, tolerancije, mira, međusobnog uvažavanja i razumevanja. Želim vam da radost najvećeg hrišćanskog praznika podelite sa svojim najbližima i da uskršnje dane provedete u miru, ljubavi i duhovnom blagostanju. Hristos vaskrse! - poruka je predsednika Vučića.

Foto: Tanjug/Dimitreije Goll

Čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika uputio je i Dačić.

- U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime čestitam Vam najradosniji hrišćanski praznik sa željom da ga proslavite u radosti, blagostanju i veselju u krugu svojih najdražih. Neka nam ovaj praznik nade i vere u bolju budućnost, bude podsticaj da istrajemo na Hristovom putu pobede ljubavi nad mržnjom, istine nad laži i pravdom nad nepravdom. Želim da nam ovaj Praznik nad praznicima ukaže put ka ujedinjenju u zaštiti interesa naše države i građana, a posebno kada je reč o sigurnosti i pravu na svakodnevni život naših građana na teritoriji Kosova i Metohije - naveo je Dačić u čestitki, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Uskrsnja liturgija Foto-ilustracija: Tanjug/Tanja Valič

Znamo da je vreme uvek onakvo kakvim ga mi učinimo i neka ovi radosni dani pokrenu sve nas napred u novu sigurnu i bolju budućnost.

Nadam se da ćemo u svim svojim različitostima istrajati u svemu, sačuvati jedni druge i prepoznati šta je najbolje za sve nas", navodi se u čestitki Dačića, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka i baka

    6. april 2018 | 10:36

    hvala vam na cestitke.radila sam 35god imam penziju sa povecanjem manje od 25hiljada .imam jos clanova koji od moje penzije nazalost moraju da koriste.kada platim sve ne ostaje mi za lekove.cuvam recepte i vagam koji lek da uzmem.ucesce su velika za te lekeve.zube nemam bolove trpim.najtuznija sam kada su nase velike praznike.

  • DDF

    6. april 2018 | 10:54

    Ministre,mnogi od nas za praznike radimo,tako da nismo sa nasim porodicama i ne osecamo praznicno raspolozenje.

  • mima

    6. april 2018 | 14:39

    da am iskreno kazem, njihove mi cestitke nista ne znace

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA