Nema razmene teritorije! Pacoli isključio mogućnost razgovora Beograda i Prištine na temu podela

Kosovski ministar spoljnih poslova je pozvao političare da se, kako je napisao, za "stolom razgovara o pravnim obavezujućim sporazumima za normalizaciju saradnje i međusobno priznavanje

  • 18

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli rekao je da Priština neće nikada razgovarati sa Beogradom o mogućnosti razmene teritorija.

Pacoli priznao da je Priština pogrešila: Od hapšenja Marka Đurića nije trebalo praviti spektakl

On je na Tviteru napisao da dve strane "moraju da razgovaraju o normalizaciji odnosa i međusobnom priznavanju", prenosi RTK na srpskom jeziku.

- Kosovo nije, niti će ikad, razgovarati sa Srbijom o razmeni teritorija ili idejama o podeli koje ostaju u mislima političara u Beogradu od 90-tih godina - napisao je on na ovoj društvenoj mreži.

Pacoli je pozvao političare da se, kako je napisao, za "stolom razgovara o pravnim obavezujućim sporazumima za normalizaciju saradnje i međusobno priznavanje", navodi RTK2.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija

    8. april 2018 | 10:59

    Cijelo Kosovo i Albanija su srpski. Skadar glavni grad Srbije. Dosta smo trpili siptare sada ih treba vratiti italijanima.

  • SMS

    8. april 2018 | 14:57

    Nemamo mi sta da delimo sa vama, teroristima! Kosovo je srpska teritorija, bila i ostala! Mozete da delite vasu maticnu drzavu, albaniju!!!

  • Partizan pa Bog .

    8. april 2018 | 11:50

    Naravno da nema pregovora , turci su vladali Srbijom 500 godina i nakraju su se vratili odakle su dosli a to znaci da ce se siptari sa KIMe i albanci iz albanije vratiti na kavkaz odakle su dosli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA