≫ 

Palma ispekao 10 prasića za Uskrs i poslao video-čestitku sa rodbinom i prijateljima (VIDEO)

Posle Palme na skuteru, Palme u kolu, Pame na traktoru, Palme sa kabanicom, političar ovog puta dominira u broju ispečenih prasića.

  • 13

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ponovo je našao način da zainteresuje javnost svojom kolekcijom zanimljivih akcija zabeleženih okom kamere, a poslednja "egzibicija" iz Jagodine dolazi nam u vidu uskršnje čestitke.

Videli ste Palmu na skuteru, ali njegovo KOLO je urnebesno: Nova koreografija za Svetog Jovana (VIDEO)

Posle Palme na skuteru, Palme u kolu, Pame na traktoru, Palme sa kabanicom, političar ovog puta dominira u broju ispečenih prasića.

Dok se desetak prasića peče na ražnju, oko njih okupljena grupa lokalaca, dece i članova porodice, a na čelu se nalazi Palma.

Printsrkin: Tnow

- Tradicionalno za vreme srpskog praznika, danas je Uskrs, želim građanima Srbije, mojim prijateljima i rođacima sa kojima godinama pečemo prasiće, da im ovaj dan donese radost, sreću i zdravlje. Da im da samopouzdanje i da brzo dođu do željeog cilja. Hristos Vaskrse! - poručio je on u čestitki za najveći hrišćanski praznik.

Usledio je odgovor mase: "Vaistinu Vaskrese!".

Da li jedan srpski domaćin može da nadmaši Markovića, šta vi mislite? Ostavite nam odgovore u komentarima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pihtija nestalo

    9. april 2018 | 00:53

    Kod mene ove godine nije bilo pecenja! Nekako smo se snasli za jaja i kupili kilo sira(zajednica),ispekli kumpjera i isjekli smo dve tube parizera nakoso,ostalo jos koja glavica kiselog kupusa i tegla paprike i dve litre sljive i pregurasmo tako...

  • Gorgeous

    8. april 2018 | 17:42

    Izvršio genocid nad jadnim prasićima.

  • Reks

    8. april 2018 | 16:34

    Jadni prasici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA