Istraga o ubistvu Olivera Ivanovića i dalje tapka u mestu: Još uvek nema osumnjičenih

Više od mesec dana od kada je kosovsko tužilaštvo preuzelo istragu o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP, sve je i dalje nepoznanica

  • 2

Ni nakon više od mesec dana, od kako je kosovsko tužilaštvo preuzelo istragu o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP, Olivera Ivanovića, u Kosovskoj Mitrovici, još nema osumnjičenih.

Sin Olivera Ivanovića napisao potresnu rođendansku čestitku ocu: Da je živ, danas bi napunio 65 godina, a mali Bogdan to ne zaboravlja

Portparol Specijalnog tužilaštva, Ekrem Ljuftiju, rekao je za prištinski Telegraf da je do sada priveden i ispitan značajan broj osoba kao svedoka.

- Do sada je saslušan značajan broj sagovornika, svi su oni saslušani u svojstvu svedoka. Mi smo u fazi prikupljanja dokaza, još uvek nemamo osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića - rekao je Ljuftiju.

Ivanović je ubijen ispred sedišta stranke u Kosovskoj Mitrovici, 16. januara.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    11. april 2018 | 14:48

    Danas su godišnjice ubistava Radovana Stojčića Badže '97 i Slavka Ćuruvije iz 1999. godine , pre neki dan se navršilo 24 godine od nasilne smrti Dade Vujasinović. Ubice su i dalje među nama . Koliko li tek ima onih, široj javnosti nepoznatih, čija rodbina nikada nije saznala ko im je ubio članove porodice ? I verovatno nikada neće saznati .

  • Cika Velja

    11. april 2018 | 13:39

    Za pokusaj ubistva premijera R Srbije nema ni izvestaja??? I sa njima treba da gajimo "odnose"? Tesko...jako tesko!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA