Putinova čelična princeza danas dolazi u Skupštinu Srbije (FOTO)

Na mesto državnog tužioca Krima Natalija je došla 11. marta 2014, a mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom

  • 6

Zamenik predsednika Odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije Državne dume Ruske Federacije Natalija Poklonskaja, sastaće se danas u Beogradu sa članovima Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu.

NATALIJA JE PUTINOVA DESNA RUKA: Sad je poslala tako opasnu poruku Kijevu, da se trese cela Ukrajina (FOTO)

Poklonskaja i predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Ivan Kostić (Dveri) posle sastanka u Domu Narodne skupštine Srbije održaće konferenciju za novinare, saopšteno je iz "Dveri".

Novinarima će biti omogućeno da zabeleže početak sastanka koji je zakazan za 12.00 sati, nakon čega će dalji tok sastanka biti zatvoren za javnost.

Inače, Poklonskaja je stekla slavu kao Putinova čelična princeza. Na mesto državnog tužioca Krima Natalija je došla 11. marta 2014, a mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom.

Foto: Facebook / Natalia Poklonskaya

Video snimak sa njene prve zvanične konferencije za štampu postao je jedan od gledanijih klipova na "Jutjubu", a najomiljenija je bila u Japanu, gde je dobila nadimak "slatka tužiteljka" i gde je nastao i kult njenih sledbenika koji sebe nazivaju "Natalijati".

Rusija je 18. marta 2014. potpisala sporazum sa Krimom o ponovnom ujedinjenju sa Ruskom Federacijom, a nakon referenduma koji je održan dva dana pre toga na kojem se većina građana (96,7 odsto na Krimu i 95,6 odsto i Sevastopolju) izjasnila da podržava tu ideju.

Daljinac

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA