≫ 

Vučić odlučan: Nikakvih nemira, sukoba i skupova neće biti u Hrtkovcima

On je iz Predstavništva objasnio da je država zabranila sve najavljene skupove

  • 33

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je država zabranila sve skupove u Hrtkovcima, te da definitivno 6. maja neće biti nikakvih okupljanja.

Svi skupovi u Hrtkovcima definitivno zabranjeni! Policija će učiniti sve da spreči okupljanje

On je, po završetku sastanka sa srpskim džudistima i rvačima koji su postigli zavidne uspehe na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu, u Predstavništvu objasnio da je država zabranila sve najavljene skupove.

- Država je zabranila sve škupove u Hrtkovcima. Srbija neće u proslost, već u budućnost. Srbija neće dozvoliti uznemiravanje stanovništva u bilo kojem mestu u nasoj zemlji - izjavio je predsednik i dodao da Srbija garantuje mir, bezbednost i stabilnost.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Nikakvih nemira, sukoba i skupova neće biti u Hrtkovcima. Meštane Hrtkovaca više zanima otvaranje fabrika u Rumi - istakao je on.

On je zamolio sve političke stranke koje su za taj dan najavile okupljanja u Hrtkovcima da razumeju odluku države države, jer država, kaže, ima pravo da zabrani okupljanja kada postoji mogućnost značajnijeg ugrožavanja javnog reda i mira.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mila

    4. maj 2018 | 11:21

    Podrska za ovakvu odluku. Pustite ljude u Hrtkovcima da zive u miru i slozi i da rade svoj posao, vreme je poljoprivrednih radova.

  • Milena

    4. maj 2018 | 14:03

    Pored svega samo nam fale još neredi u Hrtkovcima

  • kornjacarade

    4. maj 2018 | 14:00

    šešelj mora ispoštovati odluku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA