Dačić sa suprugom Sanjom obišao Tadž Mahal: Posetioci se fotografisali sa srpskim ministrom (VIDEO)

On će se na azijskoj turneji zadržati do 8. maja

  • 7

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, nalazi se na azijskoj turneji tokom koje je posetio Indiju, a očekuju ga susreti i u Nepalu i Šri Lanki.

Kad bi video šta se događa, on bi se odmah vratio u grob! Joška se oglasio na godišnjicu smrti Josipa Broza Tita

Pauzu u zvaničnim sastancima prvi potpredsednik Vlade Srbije iskoristio je  kako bi sa suprugom Sanjom i sinom Lukom razgledao znamenitosti grada i upoznao se sa kulturom i tradicijom.

Oni su se u jednom trenutku zaustavili ispred veličanstvenog Tadž Mahala kako bi se fotografisali, a sudeći po snimku koji je nastao tom prilikom, članovima grupe je fotografisanje sa ministrom Dačićem bilo zanimljivije od same građevine, pa su požurili da naprave selfi sa njim.

Printskrin: Youtube/IBTimes India

Inače, azijska turneja ministra spoljnih poslova će trajati do 8. maja tokom koje će se sresti sa najvišim zvaničnicima ove tri zemlje. Kako je ranije saopštilo resorno ministarstvo, jačanje sveukupnih bilateralnih odnosa sa ovim tradicionalno prijateljskim zemljama, kao i dogovori o modalitetima unapređenja saradnje u svim oblastima od obostranog interesa, biće na dnevnom redu očekivanih susreta ministra Dačića.

Poseta ovim zemljama biće i prilika da ministar Dačić detaljno izvesti svoje sagovornike o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i da prenese zahvalnost srpske Vlade na njihovoj podršci teritorijalnom integritetu i nacionalnom suverenitetu Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA