Predsednica skupštine zagrmela na ministre zbog gej slikovnice: Neka sami izađu iz vlade

Nema tvitova i iznošenja svog mišljenja

  • 23

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković ocenila je danas da je premijerka Ana Brnabić opravdala poverenje predsednika Srbije, SNS i poslanika koji čine vladajuću većinu, a da ministri koji nisu saglasni sa mišljenjem vlade treba da imaju toliko časti da izađu iz te vlade.

Brnabić ponudila ostavku zbog Mihajlović i Joksimović: Vučić presekao svađu oko gej slikovnice

- Ništa nije strašno ako svoj stav izraziš tako što ćeš ti izaći iz vlade, a ne premijerka. Ona ima podršku Narodne skupštine i predsednika - rekla je Gojković na PINKU, komentarišući nedavne "rasprave" između premijerke i pojedinih ministara.

Predsednik Srbije: Na Predsedništvu SNS izraziću podršku Ani Brnabić

Gojković je istakla da Brnabić dobro zna šta značiti biti premijer i šta znači sprovoditi politiku države, kao i da to, kaže, nije soliranje, već da je premijerka "timski igrač".

Foto: Promo

- Svako će da kaže u javnosti šta misli, a kada predsednik vlade da svoje mišljenje, oni potom proslede svoja saopštenja i mišljenja javnosti, to ne može i ne liči ni na šta. Ja još nisam videla primer da neko solira u vladi na taj način, a da im je dobro kada imaju kabinet, vozača i sve ostale privilegije koje to mesto donosi -smatra predsednica parlametna.

Za sva ta "privatna mišljenja kao iz kafića", prema rečima Gojkovićeve, posle odgovara prvi čovek vlade, predsednik države i drugi.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Gojković ističe da ona i premijerka odlično sarađuju i dogovaraju se, kao i sa predsednikom države, te da među njima "nema iskakanja, tvitova, saopštenja u kojima svako iznosi svoje mišljenje", jer to nije, kaže, ozbiljno shvatanje politike.

- Ovo su neki novi momenti i to nije dobro i treba razgovarati o tome na sednici naše partije - zaključila je Gojković.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milica

    7. maj 2018 | 13:12

    Kome smeta nečija seksualna opredeljenost , premijerka svoj posao radi profesionalno i ima podrškui predsednika onima kojima to smeta nek izadju iz vlade koja je postigla odlične rezultate u poslednje vreme

  • Mica

    7. maj 2018 | 12:22

    Neka neko doticne obavesti da je 21.vek i da je ne bitno da li je neko gej ili ne.

  • cici

    7. maj 2018 | 12:43

    Njena seksualna orjentacija je njena lična stvar, i ona je ne sprečava da poslove premijerke srbije obavlja bez greške.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA