Mali dao veliki doprinos finansijskoj stabilizaciji Beograda: Vesić o bivšem gradonačelniku

Za nas u Beogradu će biti posebno drago da je na čelu Ministarstva finansija neko ko razume Beograd i njegove probleme. Očekujemo dobru saradnju - kazao je Vesić

  • 54

Siniša Mali je dao veliki doprinos finansijskoj stabilizaciji Beogada, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić i naglasio da je jasno da neko ko je uspešno vodio Beograd može da bude ministar finansija.

Vesić: Javnost ima pravo da zna kako se finansira Jeremić

- Mali i ja smo radili zajedno, to su bile četiri burne godine za Beograd. Zatekli smo 1,2 milijarde evra duga samo u kasi i gradska preduzeća su bila pod bankrotom. On je dao veliki doprinos finansijskoj stabilizaciji Beograda  rekao je Vesić za Pink.

Kako kaže, Beograd učestvuje sa 40 odsto BDP-a Srbije.

- Za nas u Beogradu će biti posebno drago da je na čelu Ministarstva finansija neko ko razume Beograd i njegove probleme. Očekujemo dobru saradnju - kazao je Vesić.

Prema njegovim rečima, do 9. juna znaćemo ko će biti gradionačelnik, to će biti neko od 64 kandidata sa liste SNS za gradsku skupštinu, a odluku će doneti stranački organi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA