Palma očekuje zaradu od 2 miliona evra od dolaska bajkera: O Jagodini će se pričati u celom svetu (FOTO) (VIDEO)

Bajkeri su, prema njegovim rečima, zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu

  • 1

Dolazak više od 2.000 bajkera u Jagodinu predsednik skupštine tog grada Dragan Marković Palma smatra pozitivnim jer će se o tom gradu pričati i o njemu čuti u celom svetu, a očekuje i zaradu od oko dva miliona evra.

Pred dolazak 2.000 "Anđela pakla" u Jagodinu, Palma izrekao veliku istinu o njima: Ali i ponovio svoj stav o gejevima i Kosovu (FOTO)

Marković navodi da će narednih dana Jagodina biti domaćin za više od 2.000 bajkera koji su već počeli da dolaze u taj grad.

Bajkeri su, prema njegovim rečima, zakupili sve hotele u Pomoravskom okrugu i Kragujevcu.

- Do sutra će doci 2.000 bajkera iz celog sveta i Amerike. Jedan broj će doći sa ženom i decom. Srbiju i Jagodinu će na društvenim mrežama videti više miliona korisnika i čuće za dolazak bajkera u Jagodinu u pozitivnom smislu - rekao je Marković.

Marković na kvadu - Printskrin: Facebook

On navodi da su među bajkerima milijarderi, vlasnici velikih kompanija i odbacuje navode medija da oni predstavljaju "rizik" za vlasnike restorana i kafana.

- Želim odmah da ih demantujem. Prosečna cena motora je 25.000 evra. Biće i bajkera sa motorima od 100.000 evra i ne razumem kako neko ko ima motor od 100.000 evra neće da plati račun od 2.000 dinara u restoranu. Neki mediji su napisali Jagodina na nogama. Jagodina jeste na nogama da bi ih kao grad dočekali, a ne da se plaše - rekao je on.

Parkirani motori ispred Akva parka u Jagodini - Foto: Tanjug/Dusan Anicic

Marković kaže i da nije previđena grupna vožnja motorima po Jagodini.

- Mi ćemo pokazati da je Srbija dobar domaćin i da je Jagodina najbolji grad u celom svetu, a oni kada odu iz Jagodine da se hvale kako je Jagodina najgostoprimljiviji grad - rekao je Marković.

Marković je već pokazao svoje umeće u vožnji kako skutera, tako i kvadova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milomir

    31. maj 2018 | 09:09

    Palmo hajde organizuj te bajkere da ociste kontejnere po jagodini a najgore oni iza zelene pijace koji smrde godinama ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA