Biće još promena na svim nivoima vlasti: Vučević nije iznenađen ostavkom Videkanjića

Mogu samo da kažem da to neće biti jedina promena u Vojvodini - rekao je Vučević

  • 0

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević, izjavio je danas da ostavka predsednika Opštine Kula, Perice Videkanjića, nije neočekivana i da će biti još promena na svim nivoima vlasti.

Da li SNS očekuje vrelo proleće? Prvi operativac naprednjaka o promenama i smenama u stranci: Stavićemo stvari na svoje mesto (VIDEO) (FOTO)

Vučević je podsetio da je iz SNS ranije najavljeno da će biti preispitan rad svih lokalnih, pokrajinskih i republičkih funkcionera.

- Nije neuobičajeno da ocenimo njihov rad i to nije u nesaglasju sa odlukama Izvršnog odbora stranke, a o radu predsednika opštine konačnu reč daće građani Kule. Mogu samo da kažem da to neće biti jedina promena u Vojvodini - rekao je Vučević upitan da komentariše ostavku Videkanjića.

Videkanjićevu ostavku je tražila Agencija za borbu protiv korupcije i to je bila tema sednice lokalnog parlamenta još 30. januara, a pošto su se odbornici izjasnili protiv zahteva agencije on je nastavio da obavlja tu dužnost.

Pošto je pre nekoliko dana Videkanjić podneo ostavku, Skupština opštine Kula je u obavezi da u roku od 15 dana izabere novog predsednika.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA